Meny
Meny

adidas Archive_MR2 Klokke Gull Z21502

Varekode: 559662
kr 2 499,00

Lagerstatus: 10+ på lager

Adidas ARCHIVE er inspirert av den rike adidasarven på 70-tallet. Denne digitale klokken har et moderne og stilrent design som føles kjent, men likevel nytt.

adidas Archive_MR2 Klokke, Gull

Leverandørens varenummer: Z21502

Funksjoner: Digital 
Lenke/Reim: Silikon 
Kassediameter: Ø 36mm
Urkasse: Stål
Urskive: Svart
Glass: Mineral
Vantetthet: 50 meter, tåler kun lett vannsprut

Adidas Archive henter inspirasjon fra Adidas sin rike arv fra 70-tallet, og hinter til den enklere tiden ved begynnelsen av den digitale tidsalderen. En motgift mot dagens fartsfyllte hverdag som er full av gadgets og altfor mye informasjon. Adidas Archive gir deg en moderne og progressiv tolkning av en klokke som føles kjent, men likevel ny.

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Adidas klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Adidas klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer

adidas klokke

adidas klokke

adidas klokke

adidas klokke

adidas klokke


Om Adidas

Merkenavnet Adidas er mer enn treningsklær og sko. Adidas produserer fabelaktige klokker som passer utmerket til deg med en sporty stil. Det er overhodet ikke nødvendig å trene for å bruke en av disse fantastiske klokkene. Det holder at du ønsker en klokke med kvalitet og gode funksjoner. Adidas er kjent for å samarbeide med anerkjente motedesignere, som for eksempel Stella McCartney, samt verdenskjente idrettsstjerner. Ta steget og meng deg med stjernene gjennom Adidas klokker.

Adidas er suksesshistorien som startet i 1920 på et kjøkken i Tyskland. Adolf Dassler var en aktiv idrettsmann som så et behov for mer spesialisert sko innenfor de forskjellige idrettene. Fra kjøkkenbordet, og produksjonen av de første skoene, har Adidas utviklet seg til et av verdens største konsern innenfor treningsklær, treningsutstyr og tilbehør. I dag ligger flere andre kjente sportsmerker innunder Adidas, blant annet Reebok.

Produksjonen til Adidas har et meget variert utvalg i både dameur og herreur. Sjekk ut klokker som er tilegnet sport, eller ta en titt på de som er tiltenkt en mer hverdagslig bruk. Uansett hvilken variant du foretrekker er du garantert at dette er klokker som tåler å bli brukt. Klokkene finner du med reimer i silikon, plast, skinn og metall og i de fleste farger og design. Urverket er quartsdrevet og glasset er selvfølgelig mineralglass, slik at man slipper riper eller hakk.

Eleganse er kanskje ikke det man forbinder med Adidas, men ta ikke det for gitt. En god del av klokkene kan fint brukes sammen med litt mer formelle antrekk, mens andre passer best til en sporty stil. Det gjelder bare å velge den riktige klokken. Er du en treningsfantast kan pulsklokkene helt klart benyttes til hverdags for et ekstra røft inntrykk. Ta derfor en ekstra kikk på klokker med forskjellige funksjoner før du bestemmer deg.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.
Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre, Dame, Unisex
Type: Dame, Herre
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Firkant
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Annet
Size/Diameter 36 mm
Reviews