Meny
Meny

Casio A168WG-9EF - Klassisk gullfarget retroklokke fra Casio

Varekode: 292936
En av de virkelige klassikerne fra Casio, og vår desidert bestselgende retroklokke!

Denne ikoniske Casio klokken har nyttige funksjoner som daglig alarm, stoppeklokke, opplyst display og automatisk kalender med dag, dato og måned. Urkassen har fått en slitesterk gullfarget PVD behandling. PS: Det er enkelt å selv justere lenken på denne klokken.

Klokker.no er offisiell PREMIUM forhandler av Casio sine klokker i Norge, du kan derfor være helt sikker på at du får en ekte Casio klokke når du handler hos oss. I tillegg får du selvsagt full garanti siden vi er autorisert klokkeforhandler.

Detaljer

Casio A168WG-EF: Stil-ikon fra åttitallet!Casio A168WG-9EF er det noe kompliserte navnet på en av våre bestselgende retroklokker. En genial design, i gull farge, som er blitt en klassiker..

Casio A168WG-9EFKlokken har en meget god og slitesterk gullfarge, og det er nesten utrolig hvor tidløs denne Casio klokken er selv om den samtidig er så forbundet med en viss epoke.

Uret har et flott, opplyst digitalt display som viser tiden skarpt og klart. Og du ser tiden, ukedagen samt dato fast på displayet. Du får også opp hvilken måned det er om du trykker deg inn på «mode».

Casio klokke som er retroSelv med smarttelefoner som ordner det meste er det kjekt å ha en slik digital «gull» klokke som du hurtig og greit kan sette en super-praktisk, daglig alarm på, for eksempel.

I tillegg til andre, nyttige funksjoner som stoppeklokke og kalender.

Denne kule retro klokken fra Casio er også sprutsikker – så den tåler litt regn og vann. Selv om det selvsagt er den flotte designen som de fleste faller pladask for.

Autorisert forhandlerKlokker.no er autorisert PREMIUM-forhandler av Casio sine klokker i Norge. Det er en god garanti for deg, for da du vet at du får en ekte Casio klokke – og ingen kopi, som jo har vært problemet med andre nettbutikker for klokker.

På Klokker.no handler du sikkert og trygt.

Full Casio garantiGlem ikke at du får full garanti på din Casio dersom du kjøper hos oss. Så skjer det noe med Casio klokken er det bare å ta kontakt med oss.

Bestill denne Casio «gull» klokken A168WG-EF i dag, og vi sender den til deg umiddelbart. Betal i en engang, eller med delbetaling. Men sikre deg denne flotte klokken enten til deg selv eller som gave.

Casio A168-9EF er det digitale klokke-ikonet som tar seg ut på alle med sans for moderne klassiskere.

Og siden dette er unisex passer den like godt til menn som kvinner.


Om Casio
Casio slapp sitt første armbåndsur i november i 1974, og de kom inn på markedet i en tid der klokkeindustrien akkurat hadde oppdaget digitalteknologien. Som et selskap som hadde utviklet det ypperste av elektronisk teknologi for lommekalkulatorer, kom de inn på feltet overbevist om at de kunne utvikle klokker som ville bli ledende på markedet.

Under utviklingen av sine egne armbåndsur begynte de med å spørre seg et grunnleggende spørsmål: "Hva er et armbåndsur?" I stedet for bare å lage digitale varianter av konvensjonelle, mekaniske klokker, tenkte de at den ideelle klokken burde være en som viste alle aspekter av tid på en konsekvent måte. Basert på dette var Casio i stand til å lage en klokke som viste presis tid, noe som inkluderte sekunder, minutter, timer, dager og måneder – for ikke å nevne A.M. og P.M., og ukedag. Det var den første klokken i verden som hadde en digital, automatisk kalender-funksjon som eliminerte behovet for å resette kalenderen på grunn av varierende lengder på månedene. Heller enn å bruke en konvensjonell urskive og visere, ble det satt inn en LCD-skjerm som viste informasjonen på en bedre måte. Resultatet av dette var at de i 1974 lanserte CASIOTRON, verdens første digitale klokke med automatisk kalender. CASIOTRON vant anerkjennelse som et banebrytende produkt som representerte en retning bort fra det konvensjonelle armbåndsuret.

Casio tok konseptet "armbåndsur" fra en ren klokke til et informasjonsapparat beregnet på håndleddet, og produktplanleggingen deres var basert på denne innovative ideen. De utviklet ikke bare nye funksjoner som tid i forskjellige tidssoner, men også nye, radikale funksjoner som tok i bruk Casio sin egen digitalteknologi, inkludert kalkulator og ordbok-funksjoner. Videre hadde de også en telefonbok-funksjon basert på minneteknologi, og til og med en termometerfunksjon som benyttet seg av en innebygget sensor. Klokkene med minnefunksjon ble til DATABANK-serien, mens klokkene med sensor utviklet seg til å bli to unike linjer med Casio-produkter: Pathfinder-serien viser høyde, atmosfærisk trykk og kompass.

I 1983 slapp Casio den støtsikre G-SHOCK-klokkene. Denne klokken knuste forestillingen om at en klokke er en skjør pyntegjenstand som man må håndtere forsiktig, og var resultatet av at Casios ingeniører tok utfordringen med å lage verdens sterkeste og tøffeste klokke. Den hadde trippel-beskyttelse for alle deler, moduler og innfatning, og G-SHOCK bød på en radikal, ny type klokke som ikke lot seg påvirke av sterke støt eller risting. At den var praktisk ble umiddelbart lagt merke til, og dens unike utseende, som var rammen rundt funksjonaliteten, ble utrolig populær. Dette gjorde at salget eksploderte tidlig på 90-tallet. G-SHOCK adopterte snart forskjellige sensorer, solcelledrevet og radiostyrt teknologi (beskrevet under), og nye materialer for enda bedre holdbarhet. Ved å alltid benytte seg av den nyeste teknologien og ved å alltid overgå den konvensjonelle tenkningen hva gjelder klokker, har G-SHOCK-merket blitt Casios flaggskip.

I dag fokuserer Casio på solcelledrevne og radiostyrte klokker: Det innebygde solcellebatteriet eliminerer behovet for å bytte batterier, og fjernstyringen betyr at brukeren aldri trenger å resette tiden. Den fjernstyrte funksjonen representerer en revolusjon innen tidtakningsteknologi på samme linje som når mekaniske klokker måtte gi rom for kvartsteknologien. Gjennom den videre utviklingen av høyfrekvent radiobølgefølsomhet, miniatyrisering og forbedret energieffektivitet, har Casio fortsatt å produsere en rekke fjernstyrte modeller.


Stoppeklokke (1/100 - 24 timer)
Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.
Automatisk kalender
Etter at den automatiske kalenderen er stilt inn vil den bestandig vise riktig dato. Den korrigerer automatisk for måneder med ulik lengde, også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
En kan velge mellom å vise klokkeslettet i 12-timers format eller 24-timers format.

Urkasse av resin
Resin er laget av det solide materialet kunstharpiks, og er svært godt egnet som urkasse.

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.


Vannbeskyttelse
Klokken har liten vannbeskyttende effekt, den klarer liten grad av kontakt med vann og må ikke bades med.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering BN-AUTO
Lenketype Metall
Type: Dame, Herre
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Plast
Urkassefasong Rektangulær
Vannbestandighet 0 ATM
Låstype Foldelås
Glass Acryl
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm (daglig), Dato, Kalender, Lys, Stoppeklokke
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 10 mm
Reviews