Meny
Meny

Casio Edifice Premium sort 45.4mm EFS-S560D-1AVUEF

Varekode: 562984
kr 2 598,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Casio Edifice Premium sort 45.4mm EFS-S560D-1AVUEF er en herreklokke fra premium kolleksjonen til Casio Edifice. ... Les mer
 • Casio er verdens ledende produsent av ur med spesialfunksjoner for sport og fritid. Med en god blanding av estetikk, funksjon og robusthet, passer Casio til alle.

Detaljer


 • Solcelle-batteri
  Solceller sørger for at klokken får uavhengig og miljøvennlig strømtilførsel. Solenergi som ikke blir brukt lagres i et batteri.
 • Neo-skjerm
  Viserne og/eller indekstallene har et fluoriserende lag og lyser i mørket hvis klokken tidligere er blitt utsatt for en lyskilde.
 • Datovisning
  Dagens dato vises på skjermen
 • Stoppeklokke - 1/1 sek - 30 min
  Tiden som er gått, måles nøyaktig i sekunder. Klokkens målekapasitet varer inntil 30 minutter.
 • Safirglass
  Safirglass har en overbevisende fordel gjennom sin hardhet og resistens mot riper.
 • Urkasse i massivt rustfritt stål
 • Massivt armbånd i rustfritt stål
  Hardt, holdbart og elegant: Det massive armbåndet i rustfritt stål er kvalitetsklassikeren for klokker.
 • Sikkerhetslås
  Det kan du stole på: Armbåndet til denne klokken er utstyrt med et spesielt sikkert lås som forhindrer at det åpnes utilsiktet.
 • Indikator for batterinivå
  Indikatoren viser gjeldende batterinivå.
 • Klassifisering for vannbestandighet (10 bar)
  Perfekt til svømming og snorkling: Klokken er vannbestandig ved opptil 10 bar (ISO 22810).
 • Mål (B x H x D)
  50,2mm x 45,4mm x 9,9mm
 • Vekt
  ca. 141 g

Om Casio Edifice
Det er mange produsenter som forsøker å kombinere design og ledende teknologi, men få får det til like godt som Casio. Klokkene fra Casio Edifice er selvfølgelig intet unntak. I denne serien har Casio virkelig lagt seg i selene for å kunne gi deg klokker av ypperste kvalitet.

Serien er spesielt populær blant menn, og passer perfekt for deg som er opptatt av klokker med solid teknologi og ren estetikk. Klokkene rammer inn håndlettet med solid metall, og du vil nok høste mange blikk fra omgivelsene med en Casio Edifice på armen.

I tillegg til en solid fremtoning, har Casio Edifice detaljer som gjør at urene er både funksjonelle og en fest for øyet. De nyeste modellene i serien kan kommunisere med din smarttelefon, og kan blant annet stille inn riktig tid etter hvilken tidssone du befinner deg i. Dersom du reiser mye med jobben, og behøver å se smart ut, er disse klokkene et perfekt alternativ.

Når du kjøper en klokke fra Casio, kan du være sikker på at du har produktet i mange år frem i tid. Både deres design og teknologi er laget for at du skal få mest mulig igjen for pengene. Casio blir ofte omtalt som japansk ingeniørkunst på sitt aller beste, og det er nok ingen overdrivelse. Serien Casio Edifice er laget for deg som ønsker å kombinere en aktiv livsstil med et solid image.

Blant herreurene til Casio Edifice finner du både modeller med en kjølig metallisk fremtoning, samt noen klokker med innspill av varmere farger. Uavhengig av hvilket fargespekter du foretrekker, tror vi at du kan finne en modell som passer perfekt til deg. Har du en Casio Edifice på armen, kan du være sikker på at du har det beste urverket verden kan tilby, uansett hvilket rom du trer inn i.


Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre
Lenketype Metall
Lenkefarge Grå
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Grå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Safir
Urverk Quartz
Diameter 45 mm
Tykkelse 10 mm
Materiale-remmer Stål
Remfarge Sølv
Reviews