Meny
Meny

Casio Edifice EQB-700D-1AER

Varekode: 524194
kr 4 298,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Denne klokken er fra verdenskjente Casio, som er kjent for å lage klokker av svært god kvalitet og med mange funksjoner!

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Casio klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Casio klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer

Om Casio Edifice
Det er mange produsenter som forsøker å kombinere design og ledende teknologi, men få får det til like godt som Casio. Klokkene fra Casio Edifice er selvfølgelig intet unntak. I denne serien har Casio virkelig lagt seg i selene for å kunne gi deg klokker av ypperste kvalitet.

Serien er spesielt populær blant menn, og passer perfekt for deg som er opptatt av klokker med solid teknologi og ren estetikk. Klokkene rammer inn håndlettet med solid metall, og du vil nok høste mange blikk fra omgivelsene med en Casio Edifice på armen.

I tillegg til en solid fremtoning, har Casio Edifice detaljer som gjør at urene er både funksjonelle og en fest for øyet. De nyeste modellene i serien kan kommunisere med din smarttelefon, og kan blant annet stille inn riktig tid etter hvilken tidssone du befinner deg i. Dersom du reiser mye med jobben, og behøver å se smart ut, er disse klokkene et perfekt alternativ.

Når du kjøper en klokke fra Casio, kan du være sikker på at du har produktet i mange år frem i tid. Både deres design og teknologi er laget for at du skal få mest mulig igjen for pengene. Casio blir ofte omtalt som japansk ingeniørkunst på sitt aller beste, og det er nok ingen overdrivelse. Serien Casio Edifice er laget for deg som ønsker å kombinere en aktiv livsstil med et solid image.

Blant herreurene til Casio Edifice finner du både modeller med en kjølig metallisk fremtoning, samt noen klokker med innspill av varmere farger. Uavhengig av hvilket fargespekter du foretrekker, tror vi at du kan finne en modell som passer perfekt til deg. Har du en Casio Edifice på armen, kan du være sikker på at du har det beste urverket verden kan tilby, uansett hvilket rom du trer inn i.


Solcelle-batteri
Klokken drives av solceller, så du trenger du ikke være redd for at batteriet går tomt når du er på tur. Klokken lades opp av solenergi, og overskuddsenergien lagres i et batteri.

Neo-skjerm
Indekstallene og/eller viserne har et fluoriserende belegg. Dette gjør at de vil lyse i mørket dersom klokken har fått lys på seg i det siste.

Dual Time Display
Tiden i to tidssoner kan vises samtidig.

Verdenstid funksjon
Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.

Visning av ukedag og dato
Både ukedag og dato vises på urskiven.

Phone Finder
Legger du stadig fra deg telefonen på steder du ikke husker? Fortvil ikke! Ved å trykke på en knapp på klokken avgir smarttelefonen en alarm og er slik lett å finne igjen.

Automatisk kalender
Etter at den automatiske kalenderen er stilt inn vil den bestandig vise riktig dato. Den korrigerer automatisk for måneder med ulik lengde, også ved skuddår.

Sikkerhetslås
Låsen på lenken er laget slik at to knapper må trykkes inn for at den skal kunne åpnes. Dette gjør at du trygt kan være i aktivitet uten å være redd for at låsen skal gå opp.

Buet klokkeglass
Klokkeglasset er buet, noe som gjør det robust med tanke på trykk.


Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.

Om Casio
Casio slapp sitt første armbåndsur i november i 1974, og de kom inn på markedet i en tid der klokkeindustrien akkurat hadde oppdaget digitalteknologien. Som et selskap som hadde utviklet det ypperste av elektronisk teknologi for lommekalkulatorer, kom de inn på feltet overbevist om at de kunne utvikle klokker som ville bli ledende på markedet.

Under utviklingen av sine egne armbåndsur begynte de med å spørre seg et grunnleggende spørsmål: "Hva er et armbåndsur?" I stedet for bare å lage digitale varianter av konvensjonelle, mekaniske klokker, tenkte de at den ideelle klokken burde være en som viste alle aspekter av tid på en konsekvent måte. Basert på dette var Casio i stand til å lage en klokke som viste presis tid, noe som inkluderte sekunder, minutter, timer, dager og måneder – for ikke å nevne A.M. og P.M., og ukedag. Det var den første klokken i verden som hadde en digital, automatisk kalender-funksjon som eliminerte behovet for å resette kalenderen på grunn av varierende lengder på månedene. Heller enn å bruke en konvensjonell urskive og visere, ble det satt inn en LCD-skjerm som viste informasjonen på en bedre måte. Resultatet av dette var at de i 1974 lanserte CASIOTRON, verdens første digitale klokke med automatisk kalender. CASIOTRON vant anerkjennelse som et banebrytende produkt som representerte en retning bort fra det konvensjonelle armbåndsuret.

Casio tok konseptet "armbåndsur" fra en ren klokke til et informasjonsapparat beregnet på håndleddet, og produktplanleggingen deres var basert på denne innovative ideen. De utviklet ikke bare nye funksjoner som tid i forskjellige tidssoner, men også nye, radikale funksjoner som tok i bruk Casio sin egen digitalteknologi, inkludert kalkulator og ordbok-funksjoner. Videre hadde de også en telefonbok-funksjon basert på minneteknologi, og til og med en termometerfunksjon som benyttet seg av en innebygget sensor. Klokkene med minnefunksjon ble til DATABANK-serien, mens klokkene med sensor utviklet seg til å bli to unike linjer med Casio-produkter: Pathfinder-serien viser høyde, atmosfærisk trykk og kompass.

I 1983 slapp Casio den støtsikre G-SHOCK-klokkene. Denne klokken knuste forestillingen om at en klokke er en skjør pyntegjenstand som man må håndtere forsiktig, og var resultatet av at Casios ingeniører tok utfordringen med å lage verdens sterkeste og tøffeste klokke. Den hadde trippel-beskyttelse for alle deler, moduler og innfatning, og G-SHOCK bød på en radikal, ny type klokke som ikke lot seg påvirke av sterke støt eller risting. At den var praktisk ble umiddelbart lagt merke til, og dens unike utseende, som var rammen rundt funksjonaliteten, ble utrolig populær. Dette gjorde at salget eksploderte tidlig på 90-tallet. G-SHOCK adopterte snart forskjellige sensorer, solcelledrevet og radiostyrt teknologi (beskrevet under), og nye materialer for enda bedre holdbarhet. Ved å alltid benytte seg av den nyeste teknologien og ved å alltid overgå den konvensjonelle tenkningen hva gjelder klokker, har G-SHOCK-merket blitt Casios flaggskip.

I dag fokuserer Casio på solcelledrevne og radiostyrte klokker: Det innebygde solcellebatteriet eliminerer behovet for å bytte batterier, og fjernstyringen betyr at brukeren aldri trenger å resette tiden. Den fjernstyrte funksjonen representerer en revolusjon innen tidtakningsteknologi på samme linje som når mekaniske klokker måtte gi rom for kvartsteknologien. Gjennom den videre utviklingen av høyfrekvent radiobølgefølsomhet, miniatyrisering og forbedret energieffektivitet, har Casio fortsatt å produsere en rekke fjernstyrte modeller.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+09+01+01
Kjønn Herre
Lenketype Metall
Type: Herre
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarm, Bluetooth, Dato, Kalender, Selvlysende visere (luminous), Verdenstid
Size/Diameter 49 mm
Tykkelse 14 mm
Rembredde 22 mm
Reviews