Meny
Meny

Casio G-Shock Gulfmaster GWN-1000B-1BER

Varekode: 500285
kr 6 798,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Denne klokken er fra verdenskjente Casio, som er kjent for å lage klokker av svært god kvalitet og med mange funksjoner!

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Casio klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Casio klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer


Dobbel illuminator
Nå belysningen er aktivert lyser både de digitale og analoge områdene på klokken opp.

Støtsikker
En støtsikker konstruksjon gir beskyttelse mot støt og vibrasjon.

Korrosjonsbestandig kasse
Alle synlige metalldeler er bearbeidet slik at de har en ekstra beskyttelse mot korrosjon.

Solcelle-batteri
Klokken drives av solceller, så du trenger du ikke være redd for at batteriet går tomt når du er på tur. Klokken lades opp av solenergi, og overskuddsenergien lagres i et batteri.

Radiosignal mottak (EU, USA, JPN, CHN)
Klokken stiller automatisk inn sommer- og vintertid i mange land i Europa, samt USA, Japan og Kina.

Neo-skjerm
Indekstallene og/eller viserne har et fluoriserende belegg. Dette gjør at de vil lyse i mørket dersom klokken har fått lys på seg i det siste.

Kompass
Klokken er utstyrt med kompass. Et navigasjonsinstrument sørger altså for at klokken angir retningen til den magnetiske nordpolen.

Høydemåler opptil 10000 m
Klokken er utstyrt med en trykksensor som måler endringer i lufttrykket. Dermed kan høyden måles. Klokken registrerer høyder opptil 10.000 meter over havet.

Termometer (-10°C/+60°C)
Klokken måler temperaturen i omgivelsene og oppgir dette på skjermen i Celsius.

Flo-/fjæreindikator
Med tidevannsfunksjonen kan flo og fjære for enhver dato vises dersom dette er angitt for det utvalgte stedet. Svært nyttig når en trenger å vite når det er høyvann og lavvann.

Verdenstid funksjon
Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.

Stoppeklokke - 1/100 sek - 24 timer
Ved å trykke på en knapp kan en helt presist måle forløpt tid. Tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling, og brøken angir måleenheten.

Nedtelling - 1/1 min - 1 time
Med nedtellingsfunksjonen avgir klokken et akustisk signal på angitt tidspunkt. Slik kan du bli minnet på spesielle eller gjentakende hendelser. Man kan stille inn tiden på minuttnivå, opptil en time på forhånd.

5 alarmer
Alarmen bruker et akustisk signal til å minne deg om tilbakevendende hendelser på det tidspunktet du har fastsatt. Du kan også aktivere et timesignal som markerer hver hele time. Denne modellen har fem frittstående alarmer som gir fleksible påminnelser om viktige avtaler.

Automatisk viserjustering
Denne funksjonen kontrollerer grunninnstillingene til viserne hver time og korrigerer dem om nødvendig. Dermed kan du alltid stole på at tidspunktet klokken angir er korrekt, selv når klokken er blitt utsatt for støt og magnetisme.

Tastelyd av/på
Lyden fra tastetrykk kan slås av ved hjelp av modus tasten.

Smart Access-teknologi
Med Smart Access-teknologien kan du enkelt gjøre innstillinger på klokken ved hjelp av en elektronisk krone. Den er laget slik at det er lettvint og intuitivt å stille inn funksjoner som nedtelling, stoppeklokke, alarmer og verdensur.

Automatisk kalender
Etter at den automatiske kalenderen er stilt inn vil den bestandig vise riktig dato. Den korrigerer automatisk for måneder med ulik lengde, også ved skuddår.

12/24-timers tidsangivelse
En kan velge mellom å vise klokkeslettet i 12-timers format eller 24-timers format.

Lås for kronen
Kronen er beskyttet slik at en ikke utilsiktet forandrer innstillingene på klokken.

Indikator for batterinivå
Gjeldene batterinivå vises på skjermen.

Urkasse av resin
Resin er laget av det solide materialet kunstharpiks, og er svært godt egnet som urkasse.

Lenke av resin
Resin er laget av kunstharpiks og er et svært solid materiale. Det er særlig egnet som klokkerem på grunn av egenskaper som lang holdbarhet og fleksibilitet.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet til 20 bar (200 meter)
Denne klokken er klassifisert til 20 bar eller 200 meter. Det vil si at klokken flott kan dykkes, bades og snorkles med. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (200 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).


Om Casio G-Shock
Støtsikre klokker som kan stå i mot selv de tøffeste aktiviteter. Casio G-Shock har digital skjerm av høy kvalitet i tillegg til holdbare og harde hus og reimer.

Casio G-Shock-klokker: For sport og funksjon
For mange av oss er en klokke kun et verktøy. Kanskje velger du en klokke som skal bli et tilbehør til utseendet ditt, eller kanskje du vil uttrykke noe. Som oftest har vi en klokke slik at vi holder styr på tiden.

Men hva med en klokke for oss andre? Personer som trekker alt til grensen? Sportsmannen som lever for idretten sin? Når det gjelder de av oss som synes at en tur opp Kilimanjaro eller en offpist-tur er en passende på en søndags formiddag, trenger man noe mer enn en gjennomsnittlig klokke.

Heldigvis har Casio svaret. En Casio G-Shock er laget for å overleve alle forhold du tar den inn i. Om idretten din er fjellturer, svømming, jogging, en ekstremsport eller om du bare trenger en klokke som tåler litt juling, er en G-Shock et utmerket valg.

Casio var i 1983 den første klokkeprodusenten som slapp en støtsikker klokke. Oppgjennom de siste par tiårene har de forbedret og perfeksjonert G-Shock-teknologien.

I følge Casio sitter holdbarheten i designet. Hver G-Shock er designet med holdbarhet som mål. Klokken er bygget rundt et skall i høykvalitets hybridstål. Flere lag med beskyttelse dekker så urverket, som er på innsiden av nevnte skall. Hver klokke er også vanntett. Når disse Casio-klokkene får juling, går det ikke ut over innsiden av klokken.

Om du velger en G-Shock trenger du ikke å ofre stilen din, for det finnes modeller som passer både til livstilen og utseendet ditt. Funksjonalitet er heller ikke et tema, og i G-Shock-linjen finner du mange avanserte funksjoner. Noen av disse klokkene går til og med på sollys, og har Casios Waveceptor-teknologi.

Om du trenger en klokke som passer til din aktive livsstil, finnes det ingen bedre valg enn G-Shock fra Casio!

Om Casio
Casio slapp sitt første armbåndsur i november i 1974, og de kom inn på markedet i en tid der klokkeindustrien akkurat hadde oppdaget digitalteknologien. Som et selskap som hadde utviklet det ypperste av elektronisk teknologi for lommekalkulatorer, kom de inn på feltet overbevist om at de kunne utvikle klokker som ville bli ledende på markedet.

Under utviklingen av sine egne armbåndsur begynte de med å spørre seg et grunnleggende spørsmål: "Hva er et armbåndsur?" I stedet for bare å lage digitale varianter av konvensjonelle, mekaniske klokker, tenkte de at den ideelle klokken burde være en som viste alle aspekter av tid på en konsekvent måte. Basert på dette var Casio i stand til å lage en klokke som viste presis tid, noe som inkluderte sekunder, minutter, timer, dager og måneder – for ikke å nevne A.M. og P.M., og ukedag. Det var den første klokken i verden som hadde en digital, automatisk kalender-funksjon som eliminerte behovet for å resette kalenderen på grunn av varierende lengder på månedene. Heller enn å bruke en konvensjonell urskive og visere, ble det satt inn en LCD-skjerm som viste informasjonen på en bedre måte. Resultatet av dette var at de i 1974 lanserte CASIOTRON, verdens første digitale klokke med automatisk kalender. CASIOTRON vant anerkjennelse som et banebrytende produkt som representerte en retning bort fra det konvensjonelle armbåndsuret.

Casio tok konseptet "armbåndsur" fra en ren klokke til et informasjonsapparat beregnet på håndleddet, og produktplanleggingen deres var basert på denne innovative ideen. De utviklet ikke bare nye funksjoner som tid i forskjellige tidssoner, men også nye, radikale funksjoner som tok i bruk Casio sin egen digitalteknologi, inkludert kalkulator og ordbok-funksjoner. Videre hadde de også en telefonbok-funksjon basert på minneteknologi, og til og med en termometerfunksjon som benyttet seg av en innebygget sensor. Klokkene med minnefunksjon ble til DATABANK-serien, mens klokkene med sensor utviklet seg til å bli to unike linjer med Casio-produkter: Pathfinder-serien viser høyde, atmosfærisk trykk og kompass.

I 1983 slapp Casio den støtsikre G-SHOCK-klokkene. Denne klokken knuste forestillingen om at en klokke er en skjør pyntegjenstand som man må håndtere forsiktig, og var resultatet av at Casios ingeniører tok utfordringen med å lage verdens sterkeste og tøffeste klokke. Den hadde trippel-beskyttelse for alle deler, moduler og innfatning, og G-SHOCK bød på en radikal, ny type klokke som ikke lot seg påvirke av sterke støt eller risting. At den var praktisk ble umiddelbart lagt merke til, og dens unike utseende, som var rammen rundt funksjonaliteten, ble utrolig populær. Dette gjorde at salget eksploderte tidlig på 90-tallet. G-SHOCK adopterte snart forskjellige sensorer, solcelledrevet og radiostyrt teknologi (beskrevet under), og nye materialer for enda bedre holdbarhet. Ved å alltid benytte seg av den nyeste teknologien og ved å alltid overgå den konvensjonelle tenkningen hva gjelder klokker, har G-SHOCK-merket blitt Casios flaggskip.

I dag fokuserer Casio på solcelledrevne og radiostyrte klokker: Det innebygde solcellebatteriet eliminerer behovet for å bytte batterier, og fjernstyringen betyr at brukeren aldri trenger å resette tiden. Den fjernstyrte funksjonen representerer en revolusjon innen tidtakningsteknologi på samme linje som når mekaniske klokker måtte gi rom for kvartsteknologien. Gjennom den videre utviklingen av høyfrekvent radiobølgefølsomhet, miniatyrisering og forbedret energieffektivitet, har Casio fortsatt å produsere en rekke fjernstyrte modeller.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+10+04+01
Kjønn Herre
Lenketype Plast / Silikon
Type: Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Resin
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 20 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Ana-Digi
Funksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Alarmer (flere), Automatisk viserjustering, Barometer, Batteriindikator, Dato, Høydemåler/altimeter, Kalender, Kompass, Lys, Nedtelling, Radiostyrt, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke, Termometer, Verdenstid
Size/Diameter 55 mm
Tykkelse 17 mm
Reviews