Meny
Meny

Casio MRW-200H-1BVEF - Stor og tøff Casio barneklokke

Varekode: 324333
Casio MRW-200H-1BVEF er en meget anvendelig, sportslig og passe robust klokke som passer til det meste, klokken er og vanntett til 100m.

Denne klokken passer best for barn fra ca 10 år og oppover, og selvsagt til voksne.

Denne klokken er fra verdenskjente Casio, som er kjent for å lage klokker av svært god kvalitet og med mange funksjoner!

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Casio klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Casio klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer

Casio MRW-200H-1BVEF

Vi nordmenn er glad i turer i skog og mark, og også det å være aktiv og sportslig. Da er det fint å ha en klokke som henger med i svingene, dette er både en populær barneklokke, og en billig og robust klokke til andre som trenger det. Og det gjør Casio MRW-200H-1BVEF.

Casio MRW-200H-1BVEF

Legg merke til hvor rimelig denne klokken er i forhold til hvor gjennomtenkt designen er. Casio er en av verdens mest populære klokkemakere. Og mye av dette er takket være sportslige klokker som akkurat denne.

MRW-200H-1BVEF er i helsvart, og selv om også urskiven er svart så er alle tallene i lett lesbart hvitt.Tallene lyser opp en god stund i mørket takket være sine selvlysende kvaliteter (NEO display).

Casio design i kjent stil

Tallene er både fra 1 til 12, og fra 13 til 24. Du ser også hvilken ukedag det er, og datoen. Klokken er laget med tanke på en aktiv livsstil og er derfor vanntett til 10 bar (100 meter). Legg merke til at denne Casioen ser robust ut på en nærmest delikat måte. Den er da også noe mindre klumpete enn mange andre, tilsvarende klokker. Casio MRW-200H-1BVEF veier kun 39 gram.

Handle på nett

Det er kjapt, sikkert og rimelig å handle klokker her på Klokker.no. Og du har alltid 14 dagers returrett på det du kjøper, så det er ingenting å tape på å legge denne klokken i handlekurven for å sjekke den nærmere ut.

Vi sender deg klokken samme dag, eller i løpet av neste arbeidsdag, og klokken leveres raskt på akkurat den måten du selv velger. Betal med kort, og velg selv om du vil betale hele beløpet med en gang eller i delbeløp.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+08+03+01
Lenketype Plast / Silikon
Type: Barn, Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Acryl
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 45 mm
Tykkelse 12 mm
Reviews