Meny
Meny

Casio MRW-200H-2BVEF

Varekode: 480607
Dette er en meget tøff, klassisk Casio-klokke som passer for barn og voksne som liker å være litt ekstra aktiv.

Denne klokken er fra verdenskjente Casio, som er kjent for å lage klokker av svært god kvalitet og med mange funksjoner!

Vi er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Casio klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Casio klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

DetaljerCasio er berømt for sine mange sporty klokker som passer for deg som har en aktiv livsstil. Men legg merke til at det selvsagt finnes mange forskjellige måter å være aktiv på. Og denne Casio MRW-200H-2BVEF har det tilleggselementet at alle tallene på urskiven er i en selvlysende, lyseblå farge.

Casio MRW-200H-2BVEF

For denne klokken finnes også i en utgave der tallene er hvite - noe som faktisk gir klokken en helt annen visuell profil. Er det ikke rart hvordan bare en, liten detalj kan forandre så mye?

Klokken har analogt display, og tallene er markert både med det amerikanske 1 til 12-systemet, og også 24 timers, europeisk klokkestandard.

Ut på tur

Dersom du er en aktiv person som liker turer i skog og mark, svømming, padling, eller rett og slett bare vil ha en sporty, enkel - men stilfull - klokke som tåler det meste, da er Casio MRW-200H-2BVEF noe for deg.

Og akkurat denne modellen, 2BVEF - med tallene på urskiven i selvlysende, lyseblått, er kanskje spesielt stilig. De lyseblå tallene gjør det også svært enkelt å se hva klokken er også når det er helt mørkt. Tallene er farget med en spesiell, selvlysende maling som bare krever kort tid med belysning for å kunne fungere selvlysende lenge.

Handle hos Klokker.no

Klokker.no er autorisert forhandler av Casio klokker. Noe som selvsagt gir deg ekstra trygghet når du handler Casio hos oss. Du har 14 dagers full returrett, så det er ingenting å tape på å legge denne klokken i handlekurven med en gang.

Betal med kort, og velg selv om du vil betale ioo en engang, eller delbetale.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+08+03+01
Lenketype Plast / Silikon
Type: Barn, Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Flerfarget
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål/ Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Acryl
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner 12/24 timers tidsangivelse, Dato, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 45 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 18 mm
Reviews