Meny
Meny

Citizen Elegance E031 31mm rosègull CI EM0853-81Y

Varekode: 568097
kr 3 698,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Citizen Elegance E031 31mm rosègull CI EM0853-81Y er en moderne klokke med et elegant design som vil komplimentere ethvert antrekk. Klokken har et rustfritt stålarmbånd i rosègull og pent dekorert perlemorbeige urskive, med små pene detaljer. Drevet av Eco-Drive teknologi som gjør at du ikke trenger batteri.

    • done 2 år norsk garanti
    • done 6 mnd gratis batteriskift
    • done Kjøp- og svindelforsikring

Detaljer

Selskapet ble stiftet i 1918. Selskapets fedre valgte navnet Citizen slik at det skulle være "nært hjertet til folk over alt", og like etter fikk de selskapets formelle navn, Citizen Watch Company.

I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

I det siste har Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drives-klokker som er lysdrevne. Med modeller som varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker, vil Citizen Eco-Drive gå kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.

Tilleggsinformasjon

Merke Citizen
Kolleksjon Citizen Elegance
Passer til Dame
Remtype Lenke
Remfarge Rosegull
Urskivefarge Perlemor
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Stål
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Safir
Urverk Eco-Drive
Diameter 31 mm
Reviews