Meny
Meny

Citizen Eco-Drive 42mm blå J810 AW1240-57L

Varekode: 495197
Herreklokken Citizen Eco-Drive 42mm blå er en klassisk Citizen klokke som passer de fleste anledninger.

- Diameter: 42mm
- Tykkelse: 11mm
- Glass: Safir
- Strømreserver: 240 dager
- Kaliber: J810
- Reimtype: Super titanium
- Vannmotstand: 10 ATM
- Batteri: Eco-Drive
  • done 2 år norsk garanti
  • done 6 mnd gratis batteriskift
  • done Kjøp- og svindelforsikring

DetaljerI løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

 • Eco-Drive

  Eco-Drive klokker har den berømte Citizen Eco-Drive teknologien. Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drive klokker som er lysdrevne. Klokker med Eco-Drive varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker. Eco-Drive lader kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys, et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.

 • Eco-Drive Ring Solar

  Ring Solar Teknologien fremhever ytterligere innovasjon i Citizens Eco-Drive-teknologi. Klokken har et helt nytt og enestående konsept der klokken fanger lys fra siden av urkassen.

  En ringformet solcelle omgir sideveggen til urkassen, omsluttet av en ytre ring av safirkrystall. De uthulede kassene er født ut av nødvendighet for å absorbere lys fra siden. Hele klokkedesignet demonstrerer den betydelige tankeprosessen som ble gitt av CITIZEN for å fremheve sammensmeltingen av teknologi og skjønnhet.Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.


Safirglass
Glasset er av typen Safir, dette er et veldig sterkt glass som er motstandsdyktig mot riper.
Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.
Tilleggsinformasjon

Merke Citizen
Kolleksjon Citizen Classic
Passer til Herre
Remtype Lenke
Remfarge Sølv
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Sølvgrå
Urkassemateriale Titan
Vanntoleranse 10 ATM ( Dusj/Svømming )
Låstype Foldelås
Glass Safir
Urverk Quartz Eco-Drive
Funksjoner Dato
Diameter 42 mm
Reviews