Meny
Meny

Citizen Ladies Super Titanium E011 34mm EW2214-52A

Varekode: 346204
kr 2 998,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Enkel og tidløs Citizen dameklokke.

Kvalitetsklokke med følgende egenskaper:

- Tidløs design som aldri går av moten
- Safirglass
- Eco-Drive (se mere info lenger nede på siden) - Laget i Super Titanium, allergivennlig og veldig sterkt, men samtid superlett materiale! - Datovisning
- 6 måneders power reserve
- Diameter på urkassen er 34mm
- Vanntett til 100 meter / 10ATM


    • done 2 år norsk garanti
    • done 6 mnd gratis batteriskift
    • done Kjøp- og svindelforsikring

Detaljer

Selskapet ble stiftet i 1918. Selskapets fedre valgte navnet Citizen slik at det skulle være "nært hjertet til folk over alt", og like etter fikk de selskapets formelle navn, Citizen Watch Company.

I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

I det siste har Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drives-klokker som er lysdrevne. Med modeller som varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker, vil Citizen Eco-Drive gå kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.

Tilleggsinformasjon

Merke Citizen
Kolleksjon Citizen Ladies
Passer til Dame
Remtype Lenke
Remfarge Sølv
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Sølvgrå
Urkassemateriale Metall
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Safir
Urverk Eco-Drive
Funksjoner Dato
Diameter 34 mm
Reviews