Meny
Meny

Citizen Elegance dame E031 blå 32mm EM0500-73L

Varekode: 563984
kr 2 198,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Citizen Elegance dame E031 blå 32mm EM0500-73L er en elegant og minimalistisk dameklokke fra Citizen. Gjør plass i klokkesamlingen din for denne fantastiske Elegance modellen. Et friskt pust til din look, med rene linjer og enkel og pene detaljer. Med en blå urskive, små stener og sølvfargetl farget lenke og urkasse bærer klokken stolt navnet Elegance.

  • Citizen er fremdeles en pioner innen utvikling av nye bevegelser og teknologier som øker bærekomforten til klokker. 2 år norsk garanti

Detaljer

Selskapet ble stiftet i 1918. Selskapets fedre valgte navnet Citizen slik at det skulle være "nært hjertet til folk over alt", og like etter fikk de selskapets formelle navn, Citizen Watch Company.

I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

I det siste har Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drives-klokker som er lysdrevne. Med modeller som varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker, vil Citizen Eco-Drive gå kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.

Tilleggsinformasjon

Merke Citizen
Kolleksjon Citizen Elegance
Passer til Dame
Remtype Metall
Remfarge Sølvgrå
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Sølvgrå
Urkassemateriale Rustfritt stål
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Eco-Drive
Diameter 32 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 14 mm
Reviews