Meny
Meny

Citizen NJ0090-81E Super titanium klokke med safirglass

Varekode: 536707

FØR kr 3 998,00

Special Price kr 3 498,00

Lekker og klassisk klokke fra kvalitetsmerket Citizen!

Klokken har følgende funksjoner som merker seg spesielt ut:

- safirglass
- laget i Super titanium
- automatisk urverk
- urkasse 41mm

Dette er en klokke man vil ha glede av i mange år da den er av topp kvalitet!

Detaljer

Om Citizen sitt patentert Super Titanium
Om Citizen

Selskapet ble stiftet i 1918. Selskapets fedre valgte navnet Citizen slik at det skulle være "nært hjertet til folk over alt", og like etter fikk de selskapets formelle navn, Citizen Watch Company.I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

I det siste har Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drives-klokker som er lysdrevne. Med modeller som varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker, vil Citizen Eco-Drive gå kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Safirglass
Glasset er av typen Safir, dette er et veldig sterkt glass som er motstandsdyktig mot riper.


Tilleggsinformasjon

Urskivefarge Sort
Urkassemateriale Titan
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 50-200 meter
Glass Safir
Urverk Automatisk
Materiale-remmer Titan
Remfarge Grå
Reviews