Meny
Meny

Citizen Promaster Aqua auto grønn 43mm CI NY0071-81EE

Varekode: 564022
kr 4 998,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Citizen er kjent for sine flotte og robuste klokker som er utrolig driftssikre, i tillegg er de en av verdens største klokkeprodusenter.

Vi er er utvalgt som autorisert forhandler av Citizen klokker i Norge, og du er derfor maksimalt beskyttet og garantert en ekte Citizen klokke med landsdekkende garanti når du handler hos oss.

Detaljer

Om Citizen Promaster

Denne klokken er fra Citizen Promaster, det ypperste av klokker fra dette merket. Det som kjennetegner Citizen Promaster er at klokkene har et godt utvalg av tekniske funksjoner.


Om Citizen

Selskapet ble stiftet i 1918. Selskapets fedre valgte navnet Citizen slik at det skulle være "nært hjertet til folk over alt", og like etter fikk de selskapets formelle navn, Citizen Watch Company.I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.

I tillegg til å være størst, er Citicen også kjent som en verdensleder i avansert teknologi. Fra verdens tynneste LCD-klokke til verden første klokke med stemmegjenkjenning og verdens første profesjonelle dykkerklokke med elektronisk dybdesensor, er Citizens rekke med "verdens første" uovertruffen.

I det siste har Citizen fastsatt en ny posisjon som lederen innen tidtakning, med sine Eco-Drives-klokker som er lysdrevne. Med modeller som varierer fra dressvarianter til sportsmodeller og profesjonelle dykkerklokker, vil Citizen Eco-Drive gå kontinuerlig i all slags naturlig eller kunstig lys et helt liv. Ettersom den drives av lys vil den aldri trenge nytt batteri.

Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet > 200 meter
Glass Mineral
Urverk Quartz
Materiale-remmer Stål
Remfarge Sølv
Låsfarge Sølv
Materiale Stål
Reviews