Meny
Meny

Dame

dameklokker

En fin klokke på håndleddet er en av de beste moteinvesteringene du kan gjøre.

Det er mange «hemmlige» triks innen mote. Og en godt utvalgt «accessory» kan gjøre mer for hvordan du tar deg ut rent motemessig enn en hel garderobe full av de riktige merkene.

Ofte er det de små detaljene som teller. Og et riktig par sko, den riktige håndvesken, eller et iøynefallende sjal kan være akkurat den prikken over i-en du trenger.

For ikke å snakke om den riktige klokken.
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 453
per side
Asc
 1. Nydelig dameklokke fra Seiko!

  Denne dameklokken er utstyrt med følgende

  - 11 diamanter på urskiven
  - safirglass
  - kronograf
  - datovisning
  - vanntett til 10ATM
  - urkasse på 36mm, perfekt størrelse for dame!

  {{block id="seiko"}}
  Les mer
  kr 4 998,00
 2. Elegant dameklokke fra Seiko i to-tonet titan.

  Klokken har følgende funksjoner:

  - Høykvalitets urverk fra Seiko
  - Dag/datovisning
  - Urkasse og lenke i allergivennlig titan
  - Safirglass
  - Vanntett til 10ATM

  {{block id="seiko"}}
  Les mer
  kr 3 498,00
 3. Enkel og tidløs Citizen dameklokke.

  Kvalitetsklokke med følgende egenskaper:

  - Tidløs design som aldri går av moten
  - Safirglass
  - Eco-Drive (se mere info lenger nede på siden) - Laget i Super Titanium, allergivennlig og veldig sterkt, men samtid superlett materiale! - Datovisning
  - 6 måneders power reserve
  - Diameter på urkassen er 34mm
  - Vanntett til 100 meter / 10ATM

  Les mer
  kr 3 298,00
 4. Kvalitetsklokke med sort urskive og tydelige markører, i det superlette og allergivennlige metallet Super Titanium.

  Denne klokken har også det populære Eco-Drive systemet, som gjør at klokken blir ladet av sollys, videre er den utstyrt med safirglass.

  Mer om klokken:

  - Lekker og solid lenke i titan
  - Safirglass
  - 8 måneders gangreserve, batteriet lades av sollyset når klokken er i bruk
  - Diameter på urkassen er 34mm
  - Vanntett til 50 meter / 5ATM Les mer
  kr 3 198,00
 5. Meget flott dameklokke med lys urskive og tydelige markører i sølv, uret er laget i det superlette og allergivennlige metallet Super Titanium.

  Videre har klokken det populære Eco-Drive systemet fra Citizen, som gjør at klokken blir ladet av sollys, og den er også utstyrt med safirglass.

  Mer om klokken:

  - Lekker og solid lenke i titan
  - Safirglass
  - 8 måneders gangreserve, batteriet lades av sollyset når klokken er i bruk
  - Diameter på urkassen er 34mm
  - Vanntett til 50 meter / 5ATM Les mer
  kr 3 198,00
 6. Lekker dameklokke i totonet stål fra Citizen med Eco-Drive, den har også safirglass.

  Urkassen på denne klokken er 29mm i diameter, så den er liten og fin, passer perfekt på en damehånd!

  {{block id="citizen"}}
  Les mer
  kr 2 998,00
 7. Klassisk dameur med mørkegrå/sort urskive og tydelige markører, i det superlette og allergivennlige metallet Super Titanium.

  Denne klokken har også det populære Eco-Drive systemet, som gjør at klokken blir ladet av sollys!

  Mer om klokken:

  - Safirglass
  - Lekker og solid lenke i titan
  - 8 måneders gangreserve, batteriet lades av sollyset når klokken er i bruk
  - Diameter på urkassen er 33,5mm
  - Vanntett til 50 meter / 5ATM Les mer
  kr 2 998,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 453
per side
Asc

DameklokkerOg strengt tatt kunne en gjerne ha en klokke for enhver anledning. For like lite som om en bestemt klesdrakt skal passe til alle anledninger er det å forvente at en klokke skal klare det samme kunststykket.

Den samme klokken du liker å bruke under sportsaktiviteter eller turer, for eksempel, er ikke nødvendigvis den samme klokken du tar på deg når du skal en tur ut på byen.

Det finnes så mange flotte klokker i en rekke kategorier, så hvorfor begrense seg selv til bare en?

Mange typer dameklokkerFor å hjelpe deg å tenke litt nytt omkring klokker kan du jo prøve å dele de forskjellige dameklokkene inn i ulike kategorier. Da blir det også lettere å se hva du kanskje mangler i din klokke-garderobe.

På den ene siden har vi de mer sporty klokkene.

Dette er klokker du kan ha på deg under trening, på løpetur eller i andre sporty sammenhenger. Denne typen klokker er gjerne mer robuste. De tåler mer, og ser også mer sporty ut.

Også har de gjerne en rekke funksjoner som andre typer klokker ikke har.

På den motsatte siden er de mer klassiske «finklokkene» som en kan bruke dersom en skal på en date, restaurantbesøk, tur ut med venninnegjengen, eller på et jobbintervju.

Skjønt – det kan lønne seg også å skille mellom mer diskrete klokker som passer til profesjonell bruk, og dameklokker med noe høyere glamour-faktor – som en kanskje best kler i mer sosiale sammenhenger.

Klokker dameOg her er vi inne på enda et viktig poeng som kanskje mange ikke tenker på når det gjelder klokker for dame. For selv om en spesiell klokke er passende (og kanskje til og med helt perfekt) til sosial bruk, så betyr det ikke nødvendigvis at den passer i mer formelle sammenhenger.

Ideelt sett burde en nok ha minst tre klokker.

En dameklokke til sportlig bruk, og til fritidsmessige situasjoner, en annen til mer festlig, privat bruk, og en tredje, tradisjonell, klassisk dameklokke som passer til det meste – men som heller ikke ser feil ut i profesjonelle sammenhenger.

Altså en noe mer diskret eleganse.

Ikke alle vil umiddelbart se viktigheten av å ha flere typer klokker på denne måten, men om du begynner å tenke mer på dameklokker som et klesplagg – ja da er det nok lettere å forstå denne tankegangen.

Og da blir det plutselig mye mer moro å handle klokker.

Klokker dame 2018Når det gjelder klokker, og spesielt dameklokker, er det en blanding mellom det vi kan kalle trender – samt smaker og retninger som holder seg uansett tid.

Enkelte merker tar av enkelte år, for så å forsvinne ut allerede året etterpå. Hva kommer til å gjelde for klokker for damer i 2018?

På mange måter er litt av kunsten å finne en dameklokke som står seg godt uavhengig av moteblaffene, men samtidig er det jo hyggelig å kunne kaste seg på en bølge innimellom. For å variere egen klokkebruk, og skaffe seg litt oppmerksomhet.

I år var trendene mange.Blant annet fikk mange opp øynene for sterkere farger, som for eksempel rødt. Selv om dette også ble balansert opp mot en rekke populære dameklokker som brukte naturen som inspirasjon for forskjellige trykk, men også farger.

Dameklokker merkerEn annen trend som har vært i vinden en god stund er gullfargede klokker med stor glamour-faktor. Det er en stund siden denne trenden begynte å gjøre seg gjeldende, men vi ser den ennå.

I tillegg til at klokkene gjerne er gullfargede, og med en og annen sten på urskiven eller urkassen, så ser vi også at trenden innen dameklokker har gått på overdimensjonerte dameklokker.

Det er vanskelig å si med sikkerhet om denne trenden vil holde seg i 2018, men alt tyder på det. Det kan være lurt å tenke mer på hvordan du skal bruke klokken enn akkurat på hvilket merke som er i vinden, selv om alt tyder på at det er mer eller mindre de samme merkene som var populære i 2017 som kommer til å fortsette inn i 2018.

Variert brukI dag er det forresten ikke lenger helt enkelt å definere hva som er en dameklokke og hva som er en herreklokke. For det er mange modeller som overlapper.

Se bare på Casio.

Casio har vært en av verdens største klokkeprodusenter helt siden digitalurene kom på 1970-tallet. Og en modell som for eksempel den digitale, gullfargede A186WG passer godt både til kvinner og menn.

Det samme kan vi si om en rekke andre klokker.

Det er også en tendens at mange kvinner faktisk liker å bruke typiske herreklokker, og for å holde oss til Casio ser vi for eksempel at flere ur i G-Shock serien også gjerne brukes av kvinner.

Bruk dameklokker som klærEn ting er sikkert: Om du begynner å se på klokker og dameklokker som en viktig kilde til mote har du kommet et godt stykke på vei.

Men sørg for å ta denne tankegangen litt lenger.

Alle forstår at en sporty klokke passer bedre i sportslige situasjoner, eller på turer. Men ikke alle klarer å skille mellom festlige klokker som passer til privat, sosial bruk og dameklokker som gjør seg bedre profesjonelt. Kanskje du kan tenke litt mer på dette?

Og etter at du har klart dette lille kunststykket kan du jo begynne å samle på forskjellige klokker innen samme kategori. Det er masse variasjon innen klokker, det gjelder bare å få opp øynene for klokker som motesignal.