Meny
Meny

Dameklokker

dameklokker

En fin klokke på håndleddet er en av de beste moteinvesteringene du kan gjøre.

Det er mange «hemmlige» triks innen mote. Og en godt utvalgt «accessory» kan gjøre mer for hvordan du tar deg ut rent motemessig enn en hel garderobe full av de riktige merkene.

Ofte er det de små detaljene som teller. Og et riktig par sko, den riktige håndvesken, eller et iøynefallende sjal kan være akkurat den prikken over i-en du trenger.

For ikke å snakke om den riktige klokken.
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 365
per side
Asc
 1. Lekker dameklokke fra Carrie Taylor!

  Denne klokken i rosegull med en myk sort skinnrem er en sikker vinner til antrekket, og passer både til finkjolen og til hverdags.

  Urkassen er 32mm, noe som er en veldig fin størrelse på en dameklokke.

  {{block id="carrie-taylor"}}
  Les mer

  FØR kr 598,00

  Special Price kr 495,00

 2. {{block id="carrie-taylor"}}
  Les mer

  FØR kr 698,00

  Special Price kr 498,00

 3. {{block id="gant-park-avenue"}}
  {{block id="gant"}}
  Les mer
  kr 2 498,00
 4. Nydelig dameklokke fra Seiko!

  Denne dameklokken er utstyrt med følgende

  - 11 diamanter på urskiven
  - safirglass
  - kronograf
  - datovisning
  - vanntett til 10ATM
  - urkasse på 36mm, perfekt størrelse for dame!

  {{block id="seiko"}}
  Les mer
  kr 4 998,00
 5. Bestselgende dameklokke fra Daniel Wellington!

  Den ultratynne urkassen i rosegull har en diameter på 36mm, urskiven er i en utsøkt kremfarge, mens viserne og markørene også har rosegull farge som matcher urkassen perfekt, den flotte skinnremmen er i en gylden brunfarge og er laget av italiensk lær i beste klasse, alt i alt en meget tiltalende og lekker klokke i tidløs design som aldri går av moten.

  Hos Klokker.no er du sikker på å få en ekte Daniel Wellington klokke siden vi er autorisert forhandler av dette merket. Du er også sikker på å få landsdekkende service og full garanti på klokken din. Hos oss handler du 100% trygt. Les mer
  kr 1 549,00
 6. Meget populær dameklokke fra Daniel Wellington. Tynn og lekker rosegullfarget urkasse som sitter perfekt på armen din, den hvite urskiven er klassisk enkel mens den sorte skinnremmen er laget av førsteklasses italiensk lær, denne klokken kan du ha lenge, og siden den er så klassisk vil den alltid være "in"!

  Hos Klokker.no kjøper du din Daniel Wellington klokke av en autorisert forhandler, dette deg full trygghet som kunde. Og du kan være sikker på at du får full garanti, samt at du selvsagt kan være 100% sikker på at klokken din er ekte vare. Les mer
  kr 1 549,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 365
per side
Asc

DameklokkerOg strengt tatt kunne en gjerne ha en klokke for enhver anledning. For like lite som om en bestemt klesdrakt skal passe til alle anledninger er det å forvente at en klokke skal klare det samme kunststykket.

Den samme klokken du liker å bruke under sportsaktiviteter eller turer, for eksempel, er ikke nødvendigvis den samme klokken du tar på deg når du skal en tur ut på byen.

Det finnes så mange flotte klokker i en rekke kategorier, så hvorfor begrense seg selv til bare en?

Mange typer dameklokkerFor å hjelpe deg å tenke litt nytt omkring klokker kan du jo prøve å dele de forskjellige dameklokkene inn i ulike kategorier. Da blir det også lettere å se hva du kanskje mangler i din klokke-garderobe.

På den ene siden har vi de mer sporty klokkene.

Dette er klokker du kan ha på deg under trening, på løpetur eller i andre sporty sammenhenger. Denne typen klokker er gjerne mer robuste. De tåler mer, og ser også mer sporty ut.

Også har de gjerne en rekke funksjoner som andre typer klokker ikke har.

På den motsatte siden er de mer klassiske «finklokkene» som en kan bruke dersom en skal på en date, restaurantbesøk, tur ut med venninnegjengen, eller på et jobbintervju.

Skjønt – det kan lønne seg også å skille mellom mer diskrete klokker som passer til profesjonell bruk, og dameklokker med noe høyere glamour-faktor – som en kanskje best kler i mer sosiale sammenhenger.

Klokker dameOg her er vi inne på enda et viktig poeng som kanskje mange ikke tenker på når det gjelder klokker for dame. For selv om en spesiell klokke er passende (og kanskje til og med helt perfekt) til sosial bruk, så betyr det ikke nødvendigvis at den passer i mer formelle sammenhenger.

Ideelt sett burde en nok ha minst tre klokker.

En dameklokke til sportlig bruk, og til fritidsmessige situasjoner, en annen til mer festlig, privat bruk, og en tredje, tradisjonell, klassisk dameklokke som passer til det meste – men som heller ikke ser feil ut i profesjonelle sammenhenger.

Altså en noe mer diskret eleganse.

Ikke alle vil umiddelbart se viktigheten av å ha flere typer klokker på denne måten, men om du begynner å tenke mer på dameklokker som et klesplagg – ja da er det nok lettere å forstå denne tankegangen.

Og da blir det plutselig mye mer moro å handle klokker.

Klokker dame 2018Når det gjelder klokker, og spesielt dameklokker, er det en blanding mellom det vi kan kalle trender – samt smaker og retninger som holder seg uansett tid.

Enkelte merker tar av enkelte år, for så å forsvinne ut allerede året etterpå. Hva kommer til å gjelde for klokker for damer i 2018?

På mange måter er litt av kunsten å finne en dameklokke som står seg godt uavhengig av moteblaffene, men samtidig er det jo hyggelig å kunne kaste seg på en bølge innimellom. For å variere egen klokkebruk, og skaffe seg litt oppmerksomhet.

I år var trendene mange.Blant annet fikk mange opp øynene for sterkere farger, som for eksempel rødt. Selv om dette også ble balansert opp mot en rekke populære dameklokker som brukte naturen som inspirasjon for forskjellige trykk, men også farger.

Dameklokker merkerEn annen trend som har vært i vinden en god stund er gullfargede klokker med stor glamour-faktor. Det er en stund siden denne trenden begynte å gjøre seg gjeldende, men vi ser den ennå.

I tillegg til at klokkene gjerne er gullfargede, og med en og annen sten på urskiven eller urkassen, så ser vi også at trenden innen dameklokker har gått på overdimensjonerte dameklokker.

Det er vanskelig å si med sikkerhet om denne trenden vil holde seg i 2018, men alt tyder på det. Det kan være lurt å tenke mer på hvordan du skal bruke klokken enn akkurat på hvilket merke som er i vinden, selv om alt tyder på at det er mer eller mindre de samme merkene som var populære i 2017 som kommer til å fortsette inn i 2018.

Variert brukI dag er det forresten ikke lenger helt enkelt å definere hva som er en dameklokke og hva som er en herreklokke. For det er mange modeller som overlapper.

Se bare på Casio.

Casio har vært en av verdens største klokkeprodusenter helt siden digitalurene kom på 1970-tallet. Og en modell som for eksempel den digitale, gullfargede A186WG passer godt både til kvinner og menn.

Det samme kan vi si om en rekke andre klokker.

Det er også en tendens at mange kvinner faktisk liker å bruke typiske herreklokker, og for å holde oss til Casio ser vi for eksempel at flere ur i G-Shock serien også gjerne brukes av kvinner.

Bruk dameklokker som klærEn ting er sikkert: Om du begynner å se på klokker og dameklokker som en viktig kilde til mote har du kommet et godt stykke på vei.

Men sørg for å ta denne tankegangen litt lenger.

Alle forstår at en sporty klokke passer bedre i sportslige situasjoner, eller på turer. Men ikke alle klarer å skille mellom festlige klokker som passer til privat, sosial bruk og dameklokker som gjør seg bedre profesjonelt. Kanskje du kan tenke litt mer på dette?

Og etter at du har klart dette lille kunststykket kan du jo begynne å samle på forskjellige klokker innen samme kategori. Det er masse variasjon innen klokker, det gjelder bare å få opp øynene for klokker som motesignal.