Meny
Meny

Marc by Marc Jacobs Amy MBM1150

Varekode: 4048803841174
kr 1 995,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Marc Jacobs er et av de mest populære merkene vi har på Klokker.no, klokkene er kjent for flott design og super kvalitet.

Vi er eneste norske nettbutikk som er autorisert forhandler av Marc Jacobs klokker, derfor er du garantert en ekte Marc Jacobs klokke når du handler hos oss.

Detaljer

Om Marc Jacobs Amy

Denne klokken er i Marc Jacobs Amy kolleksjonen, de har en rund skive med markører i Swarovski-krystall, kvarts-urverk og mineralglass. Klokkene kommer entent med en myk skinnrem, eller en lekker lenke.


Om Marc Jacobs

Marc Jacobs ble født i New York City i 1963. Han ble utdannet ved Parsons School of Design, og hans originale kolleksjoner var basert på enkle ideer: En kjærlighet for mote og en forpliktelse til kvalitet.

De samme prinsippene er hjørnesteinene i Marc Jacobs sine produkter i dag. Kolleksjonen inkluderer nå klær for kvinner og menn, sko, parfymer, briller, klokker og tilbehør til hjemmet.

Om du leter etter klokker som er like lekne som de er troverdige, vil Marc Jacobs gi deg all den variasjonen du måtte trenge for at den skal passe perfekt til egen smak. Om du foretrekker flørtete smykke-design, svært originale klokker som sier noe, eller klassiske modeller med funksjoner fra det 21 århindre, vil denne kolleksjonen levere på alle nivå.

Moteklokker bringer med seg juvelbefengt humor med håndhjern og anheng, mens gentleman-alternativene er mer elegante og klassiske. Få oppsiktsvekkende mote til en god pris!

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_07_02_05
Lenketype Skinn
Type: Dame
Lenkefarge Hvit
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 20 mm
Reviews