Meny
Meny

Daniel Wellington Classic St. Mawes (St. Andrews) Lady Rosegold 0507DW / DW00100035 - DW klokke med brun skinnrem og rosegull urkasse

Varekode: 497377
Bestselgende dameklokke fra Daniel Wellington!

Den ultratynne urkassen i rosegull har en diameter på 36mm, urskiven er i en utsøkt kremfarge, mens viserne og markørene også har rosegull farge som matcher urkassen perfekt, den flotte skinnremmen er i en gylden brunfarge og er laget av italiensk lær i beste klasse, alt i alt en meget tiltalende og lekker klokke i tidløs design som aldri går av moten.

Hos Klokker.no er du sikker på å få en ekte Daniel Wellington klokke siden vi er autorisert forhandler av dette merket. Du er også sikker på å få landsdekkende service og full garanti på klokken din. Hos oss handler du 100% trygt.

Detaljer

Daniel Wellington Classic St. Mawes Lady Rosegold (0507DW / DW00100035)Daniel Wellington er en av våre bestselgere. Like mye til menn som kvinner. Og St.Mawes 36 mm er blitt en moderne klassiker.

Legg merke til hvor tynn Daniel Wellington St. Mawes Lady Rosegold er. For selve uret er ikke tykkere enn 6 mm.

Daniel Wellington St. MawesOg det er så tynt at du knapt merker at klokken er på armen.

Mange liker nettopp dette aspektet ved St. Mawes Lady Rosegold, selv om det er mange andre detaljer en kunne ha nevnt, som for eksempel den nydelige hvitfargen på klokkeskiven («eggshell white») eller den luksuriøse, lysbrune skinnremmen som følger med.

Diskret eleganseDiskret eleganse er et viktig stikkord når det gjelder Daniel Wellington. Og med Classic St. Mawes – serien, og spesielt med denne modellen, Lady Rosegold, har standarden blitt satt enda høyere.

For DW Classic St. Mawes Lady Rosegold har en 36 mm stor (diamenter) klokkeskive.

Det er, på typisk Daniel Wellington vis, større enn mange andre klokker. Men det er jo også dette som har blitt et av varemerkene med dette merket.

Bli lagt merke tilHele poenget er at klokken skal bli lagt merke til, men ikke på en prangende måte.

Dette St. Mawes uret har også betegnelse «rosegold», noe som i dette tilfellet vil si at urkassen har en luksuriøst og tidsriktig rosegold-farge. Og denne flotte fargen skaper en flott kontrast til den delikate eggeskall-fargen på klokkeskiven og den lysebrune skinnremmen.

Bestill med full returrettBestill din Daniel Wellington St. Mawes Lady Rosegold fra Klokker.no i dag.

Du har selvsagt full returrett på kjøpet. Klokker.no er autorisert Daniel Wellington forhandler, så kjøper du hos oss er du sikker på å få landsdekkende service, og 100% full garanti på klokken.

Du kan velge å betale hele summen med en gang, eller delbetaling. Bare klikk på «legg i handlekurv» så ser du mulighetene dine for betaling.


Om Daniel Wellington

Historien bak Daniel Wellington begynner med en tur rundt halve kloden, der Filip Tysander, grunnleggeren av Daniel Wellington, møtte en interessant gentleman fra De britiske øyer. Mannen hadde den inspirerende egenskapen at han kunne være en gentleman men samtidig avslappet og upretensiøs. Han hadde en uklanderlig stil, og elsket å bruke Rolexene sine med gamle, slitte Nato-reimer. Navnet hans? Daniel Wellington, selvsagt.

Et sterkt vennskap vokste mellom de to, og grunnleggeren ble inspirert ikke bare av mannens mange livshistorier men også av hans klasse og tidløse stil. Som vi nå vet, ble han så inspirert at han bestemte seg for å kalle opp klokkelinjen etter ham. Vi tror at de har klart å fange en del av Daniel og hans stil i klokkene sin, og at han ville ha vært stolt av det de har oppnådd fra begynnelsen av og til nå.

Daniel Wellington-klokken

"Preppy"-trenden er større enn noen gang før. Samtidig som at det er mange store aktører i moteindustrien som fyller preppy-behov, slik som Ralph Lauren, Gant og Brooks Brothers, følte vi at det var et tomt rom i klokkemarkedet. Det var noe som manglet.

Vi tror at Daniel Wellington fyller det tomrommet. Vår visjon er at om noen tenker på en preppy-kledd person, har han eller hun på seg en Daniel Wellington-klokke.

Klokkedesignet
Daniel Wellington elsket å bruke Rolexene sine med slitte Nato-reimer. De likte ideen og følelsen av denne blandingen så godt at de ville inkorporere ideen i sin egen klokkelinje. De følte dog at det var viktig å gjøre klokken tynn og elegant – ønsket var å ha et rent design, ikke for mange funksjoner, og noe som ville se bra ut med de forskjellige mønstrene og fargene til de klassiske Nato-reimene.

Etter at han kom hjem fra turen, satte Filip seg ned og begynte å kikke på forskjellige klokker han selv likte. Det var viktig at han personlig likte klokken, for var han ikke det visste han at han aldri kunne selge den og være stolt over den. Han likte å bruke Daniel Wellington som en slags kvalitetskontroll, og spurte ofte seg selv: "Ville dette vært godt nok for Daniel?" Kunne han ha blitt sett med en av disse klokkene på stranden på en eller annen fjern øy?

Sakte men sikkert vokste det frem en vakker klokke. Den var tynn, raffinert og helt rundt. Den var minimalistisk og hadde ikke for mange detaljer. Vi tror at det tradisjonelle men likevel klare designet passer godt sammen med den fargerike Nato-reimen, og at den vil appellere til så godt som alle med en sans for klassisk og tidløs design.

Nato-reimen
Reimene er i seg selv en viktig del av klokken. Nato-reimene kommer fra den britiske marine, der dykkere brukte sterke nylon-reimer over våtdrakten. Selv om de i utgangspunktet ble laget for å unngå rust, likte de utseendet og allsidigheten de har. Det var derfor de ønsket å lage en linje med forskjellige reimer og forskjellige farger og mønstre – men alle med et sterkt bånd til De britiske øyer.

Her ser du hvor lett du kan skifte til en Nato rem fra Daniel Wellington
Sean Connery, en stor fan av Nato-reimer, hadde på seg en i James Bond-filmen "Dr No". Trenger vi å si mer?

En klokke for enhver anledning
Daniel Wellington-klokken er passende til en hver anledning. Uansett om du skal i et selskap med skjorte og slips, om du spiller en omgang tennis eller bare koser deg en solfylt dag på stranden, er Daniel Wellington en god følgesvenn.

Ikke bare det, men med utskiftbare reimer kan du ha en ny klokke for hver dag i uken.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 30 meter (3 bar)
Uret er som regel merket "water resistant" og 3 ATM eller 30 m. En vannbeskyttet klokke er ment å tåle normal hverdagsbruk, men ikke ha den på når du bader, dusjer eller lignenende.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+02+01+01
Kjønn Dame
Lenketype Skinn
Type: Dame
Lenkefarge Brun
Urskivefarge Eggeskall
Urkassefarge Rosegull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Sommerfugllås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 6 mm
Rembredde 18 mm
Reviews