Meny
Meny

Diesel Machinus DZ7379

Varekode: 552834

FØR kr 3 495,00

Special Price kr 1 995,00

Denne klokken er designet av det verdenskjente merke Diesel, som har gjort et sterkt inntrykk på moteverdenen med sine klesdesign. Det gjør de også med sine klokkeserier i røff design og god kvalitet.

Vi er utvalgt som officiel forhandler av Diesel klokker i Norge, og du er garantert til å motta et 100% ekte Diesel ur med landsdekkende garanti når du kjøper hos os.

Detaljer


Om Diesel

Hvem skulle tro at en italiensk bukse-produsent skulle lykkes som klokkemaker. Diesel har gjort nettopp det!

Diesel ble grunnlagt i 1978 av den italienske motedesigneren Renzo Rosso. Da han startet firmaet var målet hans å lage produkter som gikk i mot tradisjonen i moteindustrien. Han ansatte designere med innovative ideer og ga dem stilistisk frihet til å gå i mot det vante. Intensjonen var å lage en kleskolleksjon for folk som definerte seg selv ved å uttrykke seg gjennom måten de kledde seg på.

De nådde sine mål med kleskolleksjonen, og den same designfilosofien finner man i klokkene deres. I disse klokkene finner du ikke tradisjonell design. Det du kommer til å finne er den perfekte klokkelinjen for dem som liker å uttrykke seg gjennom klær. På samme måte som de gjorde et sterkt inntrykk på moteverdenen med sine klesdesign, gjør de også sterkt inntrykk med sin klokkelinje.

Da Diesel bestemte seg for å designe og lisensiere en linje med moteklokker, ville de velge en produsent som kunne lage hver klokke med samme kvalitet som man finner i Diesel-klær. For å oppnå dette valgte de å bruke Fossil til å lage klokkene sine. Fossil fulgte Diesels designfilosofi med sin egen stilistiske tilnærming til design, så de var perfekte til å ta på seg jobben med å lage klokkene.

Om du liker å uttrykke deg ved hjelp av design, bør du ta et øyeblikk og se over linjen med Diesel klokker.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+02+04+01
Kjønn Herre
Lenketype Metall
Type: Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Verdenstid
Size/Diameter 56 mm
Tykkelse 14 mm
Rembredde 26 mm
Reviews