Meny
Meny

DKNY Stanhope NY2285

Varekode: 512528

FØR kr 1 695,00

Special Price kr 899,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Denne eksklusive klokken er designet og produsert av DKNY (Donna Karan New York), som er et veldig anerkjent navn innenfor motebransjen. Merket er i tillegg kjent for elegant og klassisk design, deres produkter er av meget høy kvalitet også.

Klokker.no er utvalgt som autorisert forhandler av DKNY klokker i Norge, og du er derfor garantert en ekte Donna Karan New York klokke av høyeste kvalitet når du handler hos oss.

Detaljer


Om DKNY

DKNY-klokker er både fasjonable og stilige og har virkelig uttrykk. Kjøper en klokke fra DKNY, en av de mest imponerende produsentene av mote-klokker på markedet, får du utrolig mye for pengene.

Selskapet ble grunnlagt i 1984, og Donna Karan Company var i utgangspunktet kjent for å lage dameklær. Senere kom de frem til DKNY-merket, og dette ble kjent som et av de aller største merkene i klesverdenen. I tillegg til klær og klokker produserer de også ting som parfymer og kosmetikk.

Klokker fra DKNY - Når mote betyr noe

For noen er en klokke kun et verktøy og en mekanisk gjenstand som lar dem vite tiden. For andre er den derimot noe mye mer. En av disse andre er Donna Karan. DKNY er et stort navn i motebransjen, og navnet lyser igjennom i hennes ville og elegante klokkedesign.

Donna Karan startet design-forretningen i 1984 da hun sammen med sin mann begynte å designe moderne klær for moderne mennesker. Gjennom 90-årene laget hun bølger i moteindustrien. I 1996 kunne de feire at motelinjen hennes solgte for over 510 millioner dollar i året. DKNY er fortsatt sterk på markedet, og deres engasjement for å lage kvalitetsprodukter står fortsatt.

I hennes klokkelinje vil du finne mange nye og kule design for kvinner og menn. I kvinne-linjen vil du finne dristige moter med sterkt uttrykk og elegant utseende. På herresiden har DKNY klokker som varierer fra det helt grunnleggende til det elegante. Hver klokke de lager har sitt helt egne uttrykk, og er støttet av et av de største navnene i moteverdenen. Sammen med navnet har DKNY forpliktet seg til å bruke materialer av den ypperste kvalitet, noe som kommer frem i deres kvartsurverk og 2 års garanti.

Når du velger et armbåndsur velger du mer enn bare en klokke. Du uttrykker noe om deg selv. Mange av oss uttrykker til andre hvem vi er gjennom måten vi kler oss. Om moter betyr noe for deg, har Donna Karan New York klokker noen av de villeste og mest fasjonable designene som vil utfylle look-en din.

I nettbutikken vår vil du finne et bredt utvalg av både dame- og herreklokker fra DKNY. Pass på å plukke ut en for deg selv eller som en gave til en spesiell (motebevisst) person i livet ditt.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+05+03+01
Kjønn Dame
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 36 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 18 mm
Reviews