Meny
Meny

Emporio Armani AR2432

Varekode: 293266

FØR kr 3 195,00

Special Price kr 2 398,00

Denne klokken er fra italienske Armani, en av de ledende motedesignerne i verden. Med overlegen sans for design og kvalitet, er Emporio Armani-klokker noe av det ypperste innen luksusklokker til denne prisen du kan få, og som garantert vil gi deg oppmerksomhet.

Klokker.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Emporio Armani klokker i Norge, og du mottar en 100% ekte og kvalitetssikret Armani klokke når du handler hos oss.

Detaljer


Om Emporio Armani

Emporio Armani klokker er en del av motearven fra Armani, en av de ledende motedesignerne i verden. Da de første trådte frem på 70-tallet begynte de kun med klær, men har nå utvidet til andre moteområder. I dag er det en gigant i industrien, og de designer og produserer sko, kosmetikk, smykker og mange andre gjenstander. Få andre merker er like respektert og beundret som Armani.

Emporio Armani-klokker har den samme tiltrekningskraften og kvaliteten som resten av selskapets produkter. Herremodellene er uttrykksfulle og elegante uten å være overdådige. Skivene er store og fremtredende med skinnende bezel og polert metall. Armani-klokkene sier kompetanse og klasse, og unngår de særeste designene og sterkeste fargene andre klokkeprodusenter gjerne bruker. Enkeltfunksjonsmodellene er rene, konsise og lette å lese av. Selv kronografene fra Armani klarer på en eller annen måte å unngå det rotete utseendet som gjerne følger med en avansert klokke. De gir en følelse av smart og avslappet selvtillit.

Ulikt mange andre klokkedesigneren, lager Armani dame-modeller som er like sterke og hensiktsmessige som herre-modellene. Dette er ikke skjøre, juvelbesatte leker, men seriøse og nyttige sportsklokker. På en annen side vet Armani bedre enn noen annen designer hvordan de skal uttrykke og fremheve femininitet, og noen av de andre dame-modellene legemliggjør disse kvalitetene. De langstrakte, rektangulære skivene på noen av dame-modellene har det sofistikerte utseendet til elegante damer, mens de med runde skiver omkranset av slanke, koniske innfatninger og reimfester, formidler et subtilt og feminint utseende.

Kronografmodellene for begge kjønn er særlig bemerkelsesverdige i forhold til design, der begge har en flott sammensetning av minimalistiske farger og elegant design. Dette er klokker med doble visere og små sekundvisere, og timerne kan man stille inn ved hjelp av vinklede knotter på siden av kronen.

Emporio Armani-klokker har et underliggende praktisk preg i tillegg til sitt flotte utseende. Disse klokkene må ikke bare se bra ut, men også yte. Med kvartsurverk og innfatning i rustfri stål, vil disse holdbare og pålitelige luksusklokkene leve opp til sitt prestisjetunge navn.

Overlegen sans for design og kvalitetsproduksjon gjør Emporio Armani-klokker til noen av de ypperste innen luksusklokker. For å tiltrekke deg den beste oppmerksomheten, bruk Emporio Armani.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+02+03+01
Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Type: Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kronograf
Size/Diameter 43 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 22 mm
Reviews