Meny
Meny

Fossil Jewelry, Vintage Glitz JF02312040

Varekode: 550783
kr 795,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Denne flotte klokken er produsert av amerikanske Fossil, som med årene blitt et stort og internasjonalt merke med deres helt spesielle stil. De kombinerer både det moderne og det klassiske, og liker spesielt vintage design som kan ofte kan se i deres klokker også.

Vi er utvalgt som autorisert forhandler av Fossil klokker i Norge. Som gir deg trygghet for offisiell garanti og service, samt at din Fossil klokke garantert er 100% ekte.

Detaljer

Om Fossil

Fossil ble grunnlagt i 1984 og var den første amerikanske produsenten som førte både stil og verdi inn på det amerikanske markedet (til akseptable priser). I sine første år gjorde de sine stilige design tilgjengelige i mange eksklusive varehus. I dag har Fossil lisens til å lage mange merker i tillegg til at de også produserer håndvesker, smykker, solbriller og andre varer i lær og med høy kvalitet. Deres kule design og kvalitetsprodukter har gjort Fossil populært verden over.

Om du er på jakt etter en kvalitetsklokke har Fossil noen alvorlig kule design i sin linje, og de lager bare noen få klokker som følger tradisjonene. For det meste er det likevel slik at om du bruker en Fossil-klokke, ønsker du å uttrykke noe. På samme måte som Fossil tør å være annerledes, kan også du være annerledes med noen av deres stilige design.

På Klokker.no har vi et godt utvalg av Fossil-klokker både for kvinner og menn. Hver klokke kommer med en full to års garanti. Om du er ute etter noe nytt, ta deg tid til å kikke på Fossil-klokkene våre!

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_10_08_14
Smykkemerke Fossil
Type: Halskjede
Kjønn Dame
Materiale Cubic zirkonia, Perlemor, Rustfrit stål
Farger Sølv
Reviews