Meny
Meny

Gant Hempstead Open Heart mørkgrå 43mm G153003

Varekode: 567682
kr 2 298,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Gant Hempstead Open Heart mørkgrå G153003 er en stilfull Gant klokke fra Hempstead kolleksjonen. Klokkens polerte urskive av stål er 43 mm bred og 12 mm tykk.

Gant Hempstead mørkgrå har en stilig 22 mm bred, sort, alligator-mønstret lærrem. Klokken har en pen mørkgrå urskive med rosèfargede hender og indekser.

Gant Hempstead har en annenhånds plassert på sin egen lille nettbrett. Brettet er gjennomsiktig og viser en del av klokkemekanismen.

DetaljerMineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Tilleggsinformasjon

Farge Rosegull
Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Urskivefarge Sort
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Diameter 43 mm
Materiale-remmer Skinn
Remfarge Sort
Materiale Stål
Reviews