Meny
Meny

Gul Micro Pastell GU4177001

Varekode: 488519
kr 698,00

Lagerstatus: 50+ på lager

Solid barneklokke fra GUL med sort urskive og tydelige hvite tall.

Robust barneklokke i Gul Micro Pastell serien, den har en diameter på 28mm og er vanntett til 100 meter, noe som er genialt på barneklokker til aktive barn! Den solide urkassen i rustfritt stål og baklokket i titan.

Gul Barneklokker

Klokke kolleksjonen har klare tallskiver med tydelige tall. Alle klokkene har titanium baklokk som hindrer allergireaksjoner, og mange leveres med borrelåsrem som er lett å sette på.
Se alle Gul Time barneklokker

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Klarna:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

DetaljerSilikonlenke
Denne klokken har en lenke laget av silikon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Tilleggsinformasjon

Kjønn Barn
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Titan
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Hardlex
Urverk Quartz
Diameter 28 mm
Materiale-remmer Gummi - PVC (dyrt)
Remfarge Sort
Reviews