Meny
Meny

Gul Micro Trim GU4158002

Varekode: 500004
kr 698,00

Lagerstatus: 20+ på lager

Tøff barneklokke fra GUL med hvit urskive og tydelige sorte tall.

Denne solide barneklokken i Gul Micro Trim serien har en diameter på 28mm og er vanntett til 100 meter, noe som er veldig praktisk på barneklokker! Videre er urkassen i rustfritt stål og baklokket i titan.

Klokker.no er autorisert norsk forhandler av Gul klokker, noe som gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Gul klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.


Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Urskivefarge Hvit
Urkassemateriale Stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 50-200 meter
Glass Hardlex
Urverk Quartz
Size/Diameter 28 mm
Materiale-remmer Tekstil
Remfarge Sort
Låsfarge Sort
Materiale Stål
Reviews