Meny
Meny

Herreklokker

herreklokker

Leter du etter herreklokker? Da har du kommet til rett sted. For her på klokker.no finner du et stort utvalg herreklokker.

«Du er ikke fullt påkledd uten et smil», heter det i et ordtak. Men det samme kan en si om klokker.

Det finnes fremdeles menn som ikke er spesielt opptatt av klokker. Og poenget er jo heller ikke at en må bli klokkesamler. Men faktum er at en flott og stilig klokke kan gjøre mer for utseende ditt enn en full garderobe med klær.

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 434
per side
Asc
 1. Knalltøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med sorte detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en massiv klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  Du kjøper klokken trygt hos Klokker.no, vi er autorisert PREMIUM forhandler av Casio klokker. Les mer
  kr 1 198,00
 2. Lekker og råtøff klokke fra det amerikanske klokkemerket Nixon!

  Denne herreklokken fra Nixon sin Sentry Chrono serie har en urkasse og metallenke i rustfritt stål som er PVD behandlet slik at den får den unike gullfargen. Urskiven har en gnistrende blåfarge som heter "Blue sunray". Klokken har japansk kvalitetsurverk som har datovisning og kronograf.

  Du kjøper klokken sikkert hos Klokker.no som er autorisert forhandler av Nixon sine klokker i Norge. Du har selvsagt full garanti og sikkerhet for at du kjøper en ekte Nixon klokke når du handler hos oss! Les mer
  kr 3 499,00
 3. Classic St. Mawes er en de mest populære herreklokkene til Daniel Wellington. Den tynne urkassen sitter perfekt på armen, urskiven er helt enkel mens lærremmen har en klassisk flott brunfarge i førsteklasses italiensk skinn, dette er en klokke som aldri kommer til å gå av moten.

  Når du kjøper klokken din hos Klokker.no kan du være sikker på at du får en ekte Daniel Wellington klokke, samt selvsagt full garanti. Vi er autorisert forhandler av merket, noe som gir deg full trygghet som kunde. Les mer
  kr 1 749,00
 4. Daniel Wellington Classic Sheffield er allerede blitt en moderne klassiker for menn.

  Tenk deg hvordan en elegant, tidløs klokke for menn bør de ut, og sannsynligheten for at du kommer opp med noe som ligner på Daniel Wellington Classic Sheffield Men Silver, en av våre mest populære DW herreklokker. Les mer
  kr 1 749,00
 5. En klassisk herreklokke med sober og elegant fremtoning. Gant Park Hill II W10842 er et meget godt herreklokkevalg.

  Gant er et meget populært klesmerke for menn, ikke minst fordi de er kjent for en avslappet og tidløs eleganse. Det samme gjelder for klokkene deres. Les mer
  kr 1 898,00
 6. Mange mener at Daniel Wellington sin Classic Bristol er en av de flotteste og mest anvendelige herreklokkene på det norske markedet.

  Daniel Wellington klokker er i skuddet som aldri før. Og det er vel ikke tilfeldig at salget av disse klokkene holder seg oppe, for de er jo selvsagt basert på klassiske, tidløse premisser. Les mer
  kr 1 749,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 434
per side
Asc

Herreklokker

Og noe av det fine med klokker er jo at herreklokker faktisk er en av de få typene smykker som en mann kan gå med. Joda, i dag er det slett ikke uvanlig å se menn med spesielle typer armbånd – gjerne i skinn.

Og det finnes fremdeles en og annen mann med ørering – spesielt trenden med en diamantørering har tatt av de siste årene. Kanskje ikke minst takket være stjerner som David Beckham og 50 Cent.

Andre ringer enn ens egen giftering er heller ikke uvanlig.

Men dette er likevel unntakene. Og vi kommer hele tiden tilbake til klokker. For herreklokker er menns eneste, virkelig legitime måte å gå med smykker på.

Bruk den!

Skap din egen stil

Ikke minst er dette med herreklokker en mulighet for å skape, og justere, din egen stil. Og tenk litt på hvor mange muligheter som finnes her.

For det finnes jo en lang rekke forskjellige klokketyper.

De fleste menn tenker vel at det holder med en, god klokke. Og dette er jo den tankegangen som har rådet til nå. Mange fikk vel en klokke til konfirmasjonen, og den brukte man til den eventuelt sluttet å gå.

Men i dag har vi selvsagt en annen tilnærming til dette. Mye av dette handler om den generelle holdningen vi har til «ting» i dag. For alt varer jo så mye kortere. Men med klokker finner vi likevel svært mye kvalitet, så det at mange menn har en rekke herreklokker i sin samling handler mer om det å uttrykke seg på forskjellige måter.

Sende forskjellige signaler i forskjellige situasjoner.

Hvilken herreklokke er du?

En fin tilnærmingsmetode til dette med klokker er å stille deg spørsmålet «hvilken klokke er jeg», eller «om jeg var en klokke, hvilken klokke ville jeg vært»?

Dette er for øvrig en artig selskapslek eller, kanskje snarere, et tanke-eksperiment en kan stille seg om mange ting.

Men om vi holder oss til klokker: Dersom du var en herreklokke, hvilken klokke ville du vært?

Ikke prøv å velge «riktig», for poenget er ikke å finne den ene, rette klokken som du absolutt må gå med. Eller at den klokken du finner ut «er deg» nødvendigvis blir din neste klokke. Men det handler mer om å se hvordan forskjellige klokker sender forskjellige signaler.

Sporty, robust og tøff

Er du en Casio G-Shock klokke? Da er du nok en tøffere, sporty fyr. Men likevel tradisjonell i smaken, og i hvert fall uten store pretensjoner. For Casio sin G-Shock serie er tradisjonell digital klokke som ikke essensielt sett har forandret seg så veldig mye siden den kom på 1980-tallet. Du ser tiden, dagen, måned som et minimum, og så handler det om hvilken modell du velger med tanke på ekstrafunksjoner.

Men det visuelle med denne klokken handler om det solide, robuste og det ærlige og upretensiøse.

Elegant og moteriktig

En helt annen type herreklokke, og en annen type mann, er den typiske Daniel Wellington klokken. For dette er en klokke med en klassisk stil. En herreklokke der diskret eleganse er en dyd. Og det er nok ingen tilfeldighet at dette er et svensk merke, for den formidler egentlig ganske godt de moderne, svenske verdiene for hva en mann skal være.

Luksuriøst og stort

En helt annen herreklokke er den typiske Invicta klokken. Joda, Invicta er et klokkemerke med et ekstremt stort utvalg av klokker. Men om du spør folk flest om hva de forbinder med dette merket er det nok likevel luksuriøs, mannlig eleganse. Men en noe mer prangende eleganse for mannen som ikke er redd for å være luksuriøst mannlig.

Mannen som snakker i noe større bokstaver.

Og sånn ser du sikkert at en herreklokke ikke bare er en herreklokke. Og at en sender ut svært viktige signaler alt etter som hvilken klokke en bruker.

Varier klokkebruken din

Det ideelle er derfor at du har mer enn bare en herreklokke i samlingen din. Noen ganger må du være mer lavmælt og diskret – men likevel elegant. Andre ganger trenger du et tøft ur. Og så videre. Om du har fire, frem klokker – eller flere – å velge har du en flott måte å kommunisere hvem du er på.

Og det fine er at du jo ikke trenger å begrense hvem du er – for sagt på en litt enkel måte handler det egentlig bare om å ta på seg en klokke for å bli en litt annen utgave av seg selv.

Samle på klokker

Og det er selvsagt på grunn av dette at flere og flere menn, også norske menn, begynner å samle på herreklokker. Trenden har vært viktig lenge dersom man ser utenfor Norge. For her i Norge er vel nøysomhet og diskresjon viktige dyder. Men det å samle på herreklokker er også i Norge nå blitt mer vanlig.

Og hvorfor ikke? Menn har så få anledninger til å tenke på utseende ellers, så herreklokker er nærmest eneste smykkemulighet.

Om du ser at det her er gode muligheter for å uttrykke seg bedre i forskjellige situasjoner, skal du begynne å tenke på det å samle på herreklokker. Du vil få mer oppmerksomhet fra alle – også andre menn. Men om du er interessert i romantisk oppmerksomhet skal du også være klar over hvor stor magnet en riktig utvalgt herreklokke kan være.

NB: Husk også at et klokkeskrin kan være kjekt å ha!

Prøv selv!