Meny
Meny

Hugo Boss Aeroliner 1513183

Varekode: 552650

FØR kr 4 498,00

Special Price kr 2 995,00

Denne klassiske og flotte klokken er produsert av det anerkjente motehuset Hugo Boss. De er kjent for sin gode kvalitet og design som aldri går av moten. Merket har klart å opprettholde sin posisjon som et av verdens største motehus, og det viser at de utvikler seg med tiden.

Vi er utvalgt som autorisert forhandler av Hugo Boss klokker i Norge, og du er derfor garantert en ekte klokke med gyldig norsk garanti når du handler hos oss.

Detaljer


Om Hugo Boss

I dagens motebilde kan det være vanskelig å skille enkelte designere fra andre, fordi mange etteraper de som går i front av trendene, og det foregår utstrakt gjenbruk av gamle idéer. Slik er det ikke Med Hugo Boss. Det ikoniske motehuset har siden etableringen i 1924, gått sine egne veier og foredlet sin unike stil. Kjennetegnene er maskulinitet, rene linjer, eleganse og høy kvalitet. Den samme spiriten som går igjen i de tøffe kleskolleksjonene, får du nå også i eksklusive klokker fra Hugo Boss.

Kvaliteten på klokker fra dette merket er slik du kan forvente, nemlig helt ypperlig. Urverkene er selvsagt sveitsiske, med patenterte løsninger som sikrer at klokken holder så riktig tid som mulig, og varer i generasjoner. Urkassene er solide og mister ikke finishen med det første, mens klokkereimene kommer i mange forskjellige utførelser. Velg for eksempel mellom reimer i italiensk lær, stål, silikon, eller prøv en modell med slitesterkt nylonvev.

Flere modeller fra klokkekolleksjonen til Hugo Boss har kronograf-funksjon (Hugo Boss Chronograph), noe som gir både et stilig preg, og er nyttig for den som vil passe tiden på flere geografiske lokasjoner samtidig. Er du ute etter noe mer klassisk, ta en titt på Heritage-serien. Stilmessig skiller klokker fra Hugo Boss seg ut, og er som støpt ut av same formen som de eksklusive kleskolleksjonene. De klassiske urene passer svært godt til pene antrekk, både i jobbsammenheng og i spesielle anledninger. Den tidløse elegansen du forventer fra dette merket, viser seg i alle detaljer. Når det kreves dress og pen skjorte, er dette klokker som matcher perfekt.

Andre modeller er mer sporty, med detaljer som uthever dette. Her kan man med hell også se nærmere på kolleksjonen Hugo Boss Orange. Denne serien inneholder mer fargerike utgaver, og selvsagt de oransje detaljene, slik også kleskolleksjonen fra Orange gjør. Klokker fra Hugo Boss er en investering som du neppe får lyst til å skifte ut med det første. God design er som regel tidløs, og kan brukes år etter år.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+05+02+01
Kjønn Herre
Type: Herre
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kronograf, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 44 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 22 mm
Reviews