Meny
Meny

ICE Color Lagoon grønn pastel 34mm ICE017914

Varekode: 567284
kr 1 098,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Ta en titt på det fabelaktig minimalistiske utseendet til ICE Color Lagoon grønn pastel 34mm. Denne lille sjøgrønne klokken vil være en hit blant pastellelskere og fargeentusiaster. Med en myk silikonstropp og skinnende lysegrønn urskive, vil den legge til et snev av trendy stil til alle antrekkene dine! Den er det perfekte tilbehør til et uformelt par jeans, men vil også gjøre magi med en blazer eller en pen kjole. Bland og match etter dine ønsker og behov.
Ice Watch Klokker

Klokker med et minimalistisk og motebevisst preg, men samtidig fokus på kvalitet. Klokker for den aktive og stilbevisste.
Se alle Ice Watch klokker

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Batterigaranti:  6 mnd gratis bytte
  • check_circle Klarna:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

DetaljerSilikonlenke
Denne klokken har en lenke laget av silikon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Tilleggsinformasjon

Kjønn Dame
Urskivefarge Grønn
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Diameter 34 mm
Reviews