Meny
Meny

ICE Pierre Leclercq mørkblå 42mm ICE017600

Varekode: 568211
ICE P. Leclercq er en mørkblå klokke med en tofarget stropp og røde detaljer. Med sin mørkblå og hvite myke silikonrem er dette en sporty, moderne og maskulin klokke. Den fasjonable, komfortable designen gjør denne vanntette klokken til det perfekte hverdagstilbehøret, ideelt for arbeid, skole, sport og fritid.
Ice Watch Klokker

Klokker med et minimalistisk og motebevisst preg, men samtidig fokus på kvalitet. Klokker for den aktive og stilbevisste.
Se alle Ice Watch klokker

  • check_circle Levering:  1-4 hverdager
  • check_circle Angrerett:  14 dager
  • check_circle Garanti:  2 år
  • check_circle Batterigaranti:  6 mnd gratis bytte
  • check_circle Klarna:  Kort - Faktura - Delbetaling
  • check_circleFrakt:  59 - Gratis ved kjøp over 1000

Detaljer

Pierre Leclercq klokker

Ice Watch Pierre Leclercq

Pierre Leclercq klokkene er utrolig stilige, med et sporty utseende og behagelig følelse. Hver klokke i kolleksjonen er et motetilbehør som lar deg uttrykke din personlighet: velg militærmotivet for å vise din kampånd eller velg et av de mange fargerike designene for å vise din energi, livlighet eller kule side. Disse Pierre Leclercq-klokkene er laget av silikon og er fasjonable, holdbare og originale. Den myke tofargede stroppen, som er lett å ha på hele året, gir bare et ekstra hakk av raffinement til den allerede stilige stilen til dette maskuline uret. Perfekt for voksne og barn, Pierre Leclercq-klokken er et must-ha tilbehør til håndleddet ditt!Tilleggsinformasjon

Kjønn Herre
Lenketype Silikon
Lenkefarge Blå
Urskivefarge Blå
Urkassefarge Blå
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz
Diameter 42 mm
Remfarge Sort
Reviews