Meny
Meny
-45%

ICE Pierre Leclercq Black Army 42mm ICE017597

Varekode: 567286

FØR kr 998,00

Special Price kr 549,00

Lagerstatus: 10+ på lager

ICE P. Leclercq Black army 42mm har en kul militær look. Med en tofarget stropp og lyse gule detaljer er denne svarte og fluorescerende gule myke silikonklokken sporty, moderne og maskulin. Den fasjonable, komfortable designen gjør denne vanntette klokken til det perfekte hverdagstilbehøret, ideelt for arbeid, skole, sport og fritid.
    • done 2 år norsk garanti
    • done 6 mnd gratis batteriskift
    • done Kjøp- og svindelforsikring

Detaljer

Pierre Leclercq klokker

Ice Watch Pierre Leclercq

Pierre Leclercq klokkene er utrolig stilige, med et sporty utseende og behagelig følelse. Hver klokke i kolleksjonen er et motetilbehør som lar deg uttrykke din personlighet: velg militærmotivet for å vise din kampånd eller velg et av de mange fargerike designene for å vise din energi, livlighet eller kule side. Disse Pierre Leclercq-klokkene er laget av silikon og er fasjonable, holdbare og originale. Den myke tofargede stroppen, som er lett å ha på hele året, gir bare et ekstra hakk av raffinement til den allerede stilige stilen til dette maskuline uret. Perfekt for voksne og barn, Pierre Leclercq-klokken er et must-ha tilbehør til håndleddet ditt!
Silikonlenke
Denne klokken har en lenke laget av silikon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.


Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Tilleggsinformasjon

Merke Ice
Kolleksjon Pierre Leclercq
Passer til Herre
Remfarge Flerfarget
Urskivefarge Sort
Vannbestandighet 10 ATM
Glass Mineral
Urverk Quartz ( Batteridrevet )
Diameter 42 mm
Reviews