Meny
Meny

ICE Perlemor Klokke Blå ICE016940

Varekode: 561662
kr 1 298,00

Lagerstatus: 20+ på lager

ICE Perlemor klokke, Blå
Leverandørens varenummer: ICE016940

Funksjoner: Analog

Lenke/Reim: Silikon

Kassediameter: Ø 34mm

Urkasse: Plast

Urskive: Perlemor

Glass: Mineral

Vantetthet: 100 meter (vanntett)DetaljerAutorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Silikonlenke
Denne klokken har en lenke laget av silikon.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Kjønn Dame
Type: Dame
Lenkefarge Blå
Urskivefarge Perlemor
Urkassemateriale Plast
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 50-200 meter
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 34 mm
Remfarge Blå
Låsfarge Blå
Reviews