Meny
Meny

Julegavetips

julegavetips


Å kjøpe julegaver er ikke alltid så lett, vi har derfor laget en liten julegavetips guide. Å kjøpe en klokke hos Klokker.no er et godt valg, da kan du sitte i ro og mak for å velge gaven du selv mener passer best. Her er våre beste julegavetips, det første du må tenke på er hvem skal du kjøpe julegave til? Er det kjæresten? Til et barn? eller til en ungdom?

Håper du finner det du er på jakt etter, og har du spørsmål kan du alltid kontakt oss! Her finner du svar på ofte stilte spørsmål, det er også mulig å ringe oss, telefonnummer står nederst på siden.

Dameklokker - Gavetips til dame


Dersom du skal kjøpe til en dame/jente er dette de mest populære klokkene vi har i dag:

Se flere gavetips til dame her


Dameklokker finner du her, de er sortert på mest populære om du trykker på denne linken. Om du ikke vet hva klokkemerke du er på jakt etter så er disse blant de mest populære gavetips til dame her.

Herreklokker - Gavetips til herre


Om du skal kjøpe til en herre, anbefaler vi å sjekke ut en av de under:

Se flere gavetips til herre her


Komplett oversikt for herreklokker finner du her, de er sortert på mest populære om du trykker på denne linken. Noen av de merkene som merker seg ut som gavetips til herre er Casio, Gant, Armani og Daniel Wellington. Du finner de beste gavetips til herre her.

Barneklokker - Gavetips til barn


Til barn har vi også mye å velge i

Se flere gavetips til barn her


Når man kjøper klokker til barn er det viktig å se på størrelsen, og om den er vanntett. Spesielt til gutter anbefaler vi at man ser etter klokker som er vanntette til 10ATM/100M. Populære klokker her er spesielt de fra Poco Loco, men også LRW- (de minste) og MRW- (de som er større) serien fra Casio. Du finner alle barneklokker her, de er sortert på mest populære om du trykker på denne linken.

Bunadsølv

Bunadsølv er godt gavetips hele året, ikke bare som et julegavetips, bunadsølv er noe som går i arv i generasjoner, og noe som blir satt stor pris på av mottakeren av gaven!

Bunadsølv er delt inn i forskjellige regioner ofte, men vi har kun listet de opp som barnesyljer, maljer, ringer, søljer etc.

Andre gavetips

Om du er på jakt etter noe annet enn en klokke har vi smykker og andre ting som klokkeskrin og smykkeskrin, lommelerker med mere, men om du skal kjøpe noe til en herre eller gutt som han kan ta vare på i lange tider er lommeur noe som er en veldig populær gave.
julegavetips