Meny
Meny

Kolleksjoner

Her finner du utvalgte klokke kolleksjoner som er populær eller anbefalt. Utvalget er en mix av herreklokker og dameklokker.

Utvalgte Kolleksjoner

Har du sett en klokke der fargen ikke falt helt i smak, men utseende generelt falt i smak? Med å vite hvordan kolleksjon en klokke tilhører kan du enklere finne en klokke som passer din smak, ønsker og behov. Vi oppdaterer siden gjevnlig med anbefalinger og tips.

 • Nixon Sentry SS

  Sentry SS er en herreklokke med fine detaljer. Klokken er av solid rustfritt stål og herdet mineralskrystall glass. Premium klokke fra Nixon som hever stilen.


 • Citizen Elegance

  Elegance er en elegant klokke fra Citizen. Med sine rene linjer og pene detaljer passer Elegance både de formelle og uformelle anledningene.


 • Gant Park Hill III

  Park Hilll III er en klassisk pen hverdagsklokke som passer både til jobb og penere anledninger. Det minimalistiske designet gjør klokken tidløs. Park Hill er en ikonisk modell i Gant-samlingen.

 • Mockberg Original Links

  Original Links er inspirert av moderne arkitektur og kunst med tanke på dagens nye generasjon. Klokken er tidløs, pålitelige og laget av langvarige materialer. Hev antrekket med Originals.


 • G-Shock G-Squad

  G-Squad er fra det populære merke Casio. G-Squad er populære treningsklokker med avanserte funksjoner og lang batteritid. Den har G-Shock sin ultimate solidhet.

 • Edifice Premium

  Edifice Premium er solide klokker med gode funksjoner. De fleste klokker fra premium kolleksjonen har solcelle-batteri, med batteri indikator. Passer det meste.


 • G-Shock The Origin

  Kun modeller med de aller første G-SHOCK-klokkenes DNA har dette kjennetegnet. Den rettvinklede designen levner ingen tvil om hvor merket stammer fra. Den representerer også det utrøttelige arbeidet og den kontinuerlige utviklingen for å skape en klokke som ikke går i stykker, selv om du lar den falle i bakken. Etter 35 års utvikling representerer denne designen i dag robusthet på et uovertruffent nivå for G-SHOCK