Meny
Meny

Luminox Dress Field XL.1839

Varekode: 553053

FØR kr 5 995,00

Special Price kr 4 495,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Tøff penklokke fra Luminox. Denne klokken har en sort skinnrem og urkasse i rustfritt stål, du kan fint bruke den både til fint og til røffere bruk. Klokken er også selvsagt vanntett ned til 200 meters dybde, klokken har også selvlysende markører.

Klokker.no er utvalgt som autorisert norsk forhandler av Luminox klokker, dette gir deg trygghet med offisiell garanti og service, samt at din Luminox klokke garantert er 100% ekte når du handler hos oss.

Detaljer

Luminox Dress Field

I denne serien som heter Luminox Dress Field finner du klokker som egner seg like godt til dressen, som utendørs på tur. Inspirasjon er blitt hentet fra klokkene den amerikanske hæren brukte under første og andre verdenskrig. Alle modellene har en diameter på 42 mm og skrukrone som holder vannet ute. Safirglass gjør dem ripemotstandig. Dette er klokker som er både stilrene og funksjonelle!

Om Luminox - et amerikansk merke laget i Sveits

Luminox klokker så dagens lys i 1989. Navnet er satt sammen av to latinske begrep, «lumi» og «nox», som betyr henholdsvis lys og mørke.

Luminox ble grunnlagt av Bary Cohen. Han oppdaget en ny sveitsisk belysningsteknologi, der kapsler fylles med tritiumgass. Cohen forsto at dette var noe som kunne benyttes i klokker for å gjøre dem lettere å lese under vanskelige lysforhold. Han ble enig med det sveitsiske selskapet som hadde utviklet teknologien om å bruke oppfinnelsen i klokkene sine, og slik oppsto Luminox.Fra én modell med den revolusjonerende teknologien, utviklet det seg raskt til en hel kolleksjon. Takket være tritiumkapsler på viserne og urskiven, var alle modellene garantert å lyse i inntil 25 år.

Det tok ikke lang tid før Cohen ble kontaktet av US Navy Seal, en spesialenhet i det amerikanske militæret, som ønsket en klokke egnet for nattoppdrag. Et samarbeid ble innledet, og i 1994 hadde Luminox laget en unik dykkerklokke basert på spesialstyrkens spesifikasjoner. Suksessen lot ikke vente på seg, og i årene som fulgte mottok Luminox utallige forespøreler fra militæret, politiet, redningsmannskaper og andre med lignende behov, i hele verden.

Luminox-kolleksjonen har vokst mye siden den gang, og i dag brukes klokkene i hele verden, av folk som har behov for en robust klokke som er lett å lese, natt som dag.


Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Skinnrem
Denne klokken har en lenke laget i høykvalitets skinn.
Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet til 20 bar (200 meter)
Denne klokken er klassifisert til 20 bar eller 200 meter. Det vil si at klokken flott kan dykkes, bades og snorkles med. Vær likevel oppmerksom på at meterverdien (200 meter) ikke er det samme som tillatt dykkedybde, verdien referer kun til lufttrykket som benyttes i testen for vannbeskyttelse. (ISO 2281).

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+02+01+01
Kjønn Herre
Lenketype Skinn
Type: Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 20 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Selvlysende visere (luminous)
Size/Diameter 43 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 23 mm
Reviews