Meny
Meny

Marc by Marc Jacobs Baker MBM3242

Varekode: 501302

FØR kr 1 695,00

Special Price kr 1 495,00

En nydelig Marc Jacobs klokke i tidløst design!

Denne designerklokken har en rund urkasse i rustfritt stål. Den attraktive hvite urskiven har elegante sølvfargede markører, og de første fire markørene viser merkenavnet MARC. Viserne er sølvfarget, og som en ekstra finish på designet er det en liten urskive med egen sekundviser. Lenken på klokken er også sølvfarget. Klokken drives av et quartz kvalitetsurverk.

Klokker.no er autorisert forhandler av Marc Jacobs klokker. Du får selvsagt full norsk garanti, og samtidig er du sikker på at du kjøper en ekte Marc Jacobs klokke.

DetaljerOm Marc Jacobs Baker

Marc Jacobs Baker klokkene er en klassisk kolleksjon fra Marc Jacobs, den særtegnes med den elegante Marc logoen og sekundviseren som er mellom senter av klokken og 6 tallet.


Om Marc Jacobs

Marc Jacobs ble født i New York City i 1963. Han ble utdannet ved Parsons School of Design, og hans originale kolleksjoner var basert på enkle ideer: En kjærlighet for mote og en forpliktelse til kvalitet.

De samme prinsippene er hjørnesteinene i Marc Jacobs sine produkter i dag. Kolleksjonen inkluderer nå klær for kvinner og menn, sko, parfymer, briller, klokker og tilbehør til hjemmet.

Om du leter etter klokker som er like lekne som de er troverdige, vil Marc Jacobs gi deg all den variasjonen du måtte trenge for at den skal passe perfekt til egen smak. Om du foretrekker flørtete smykke-design, svært originale klokker som sier noe, eller klassiske modeller med funksjoner fra det 21 århindre, vil denne kolleksjonen levere på alle nivå.

Moteklokker bringer med seg juvelbefengt humor med håndhjern og anheng, mens gentleman-alternativene er mer elegante og klassiske. Få oppsiktsvekkende mote til en god pris!

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P020+02+02+01
Kjønn Dame
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 37 mm
Tykkelse 8 mm
Rembredde 18 mm
Reviews