Meny
Meny

Casio

Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc
 1. Casio G-Shock Classic GA-100-1A1ER er en Knalltøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med sorte detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en robust klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  Du kjøper klokken trygt hos Klokker.no, vi er autorisert PREMIUM forhandler av Casio klokker. {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 2. Casio G-Shock G-Squad GBD-800-1BER GBD800 har en multisegment digital skjerm for å forbedre lesbarhet og drift mens du driver med sport. LCD-skjermen er delt inn i øvre, midtre og nedre seksjoner, og det er en digital urskive øverst til høyre. Hvert visningsområde viser forskjellig informasjon, måling, tidtaking og annen informasjon, som gir nyttige data om dine daglige aktiviteter. En frontknapp i metall og et ansiktsdampdeponering gir elegante farger for slående design.

  Funksjonsmessig kobler disse klokkene seg til G-SHOCK Connected-appen for å gi tilgang til en rekke funksjoner som forbedrer treningsøktene dine. Daglige helse- og treningsfunksjoner inkluderer et 3-akset akselerometer som holder styr på antall trinn, en Multi-Timer som lar deg lage opptil 20 tidtakerkombinasjoner med fem tidtakere hver, minne for opptil 200 rundeopptak.
  {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc