Meny
Meny

Casio

Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc
 1. Casio G-Shock Classic GA-100-1A1ER er en Knalltøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med sorte detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en robust klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  Du kjøper klokken trygt hos Klokker.no, vi er autorisert PREMIUM forhandler av Casio klokker. {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 2. Dette er de siste tilskuddene til G-SHOCK Sports-klokker.
  Disse klokkene kan kobles til GPS-en på en smarttelefon for raskere kalibrering av avstandsmålinger, noe som muliggjør mer nøyaktige målinger av løpeavstand, selv under bruk uten telefonforbindelse. Avstandsmålinger lar deg holde styr på løpstempoet ditt, og muliggjøre bruk av en Auto Lap-funksjon som automatisk holder oversikt over tider over en bestemt avstand.

  Andre standardfunksjoner inkluderer:
  - Skrittteller
  - intervalltimere (opptil 20 sett med fem tidtakere hver)
  - Måling av rundetid (opptil 140 poster for opptil 100 løp)
  - kaloriforbruk, som alle gir god støtte for din daglig trening.

  Også nye telefonapper er nå tilgjengelige for å hjelpe deg med å konfigurere klokkeinnstillingene lettere og administrere treningsøktene dine. I tillegg til Life Log og Activity History-apper, kan du automatisk opprette en treningsplan basert på mål som er spesifisert av deg. Displayene på disse klokkene bruker en MIP-LCD med HD, mens Super Illuminator urkassebelysning holder urkasseinformasjonen lett å lese, selv i mørket.

  Det myke uretanbåndmaterialet gir forbedret komfort, mens et stort antall båndhull lar deg justere passformen til ditt spesielle håndledd. Klokken opprettholder en konstant Bluetooth®-forbindelse med telefonen for å støtte automatisk tidsjustering, telefonvarsler, trinnsporing og andre funksjoner hele dagen. Likevel er batterilevetiden omtrent to år mellom utskiftningene.

  Fra daglig helsestyring til forbedret løpeutholdenhet, gir disse nye G-SHOCK Sports-modellene verktøy som støtter et bredt spekter av treningsbehov. {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 899,00
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc