Meny
Meny

Casio

Rutenett  Liste 
Fant 10 produkter
per side
Asc
 1. Casio Vintage Iconic gullfarget A168WG-9EF er en av de virkelige klassikerne fra Casio.
  Denne ikoniske Casio klokken har nyttige funksjoner som daglig alarm, stoppeklokke, opplyst display og automatisk kalender med dag, dato og måned. Urkassen har fått en slitesterk gullfarget PVD behandling. PS: Det er enkelt å selv justere lenken på denne klokken.

  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 698,00
 2. Gullfarget Casio klokke med sort "urskive".

  Denne retroklokken fra Casio er spekket med nyttige funksjoner som 12/24 timers visning, stoppeklokke, daglig alarm, opplyst display og kalender. Den gullfargede urkassen har fått en slitesterk PVD behandling slik at fargen skal sitte godt. Det er ikke en veldig stor klokke, urkassen er ca 33mm i diameter. PS: Det er enkelt å selv justere lenken på denne klokken.

  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 698,00
 3. Casio Classic G-Shock GA-100-1A4ER er en tøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med røde detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en robust klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 4. Casio G-Shock The Origin DW-5600E-1VER er basert på det originale G-SHOCK-designe fra 1983, og den firkantede urskiven er en ikonisk klassiker. Tøff, funksjonell og fasjonabel.
  {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 1 198,00
 5. {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 798,00
 6. Casio Vintage Iconic A700WEMG-9AEF {{block id="les-beskrivelse"}}
  Les mer
  kr 898,00
 7. Casio Vintage Iconic Premium mesh rosè A1000MCG-9EF er laget av materialer av eksepsjonelt høy kvalitet. Kassen består av massivt rustfritt stål. Klokkens IP-belegg sørger for at fargene på klokken vedvarer og beskytter mot riper, samtidig som den fargekoordinerte skiven med en elegant perlemoreffekt gir et spesielt preg på klokken. Casio Vintage Premium har ripesikkert mineralglass og praktiske funksjoner som stoppeklokke, alarm og automatisk kalender.
  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 798,00
 8. Casio G-Shock Classic gullfarget GM-6900G-9ER er en del av GM-6900-serien med rustfrie stålrammer. Gullmodellen "Metal Covered" feirer 25-årsjubileet for utgivelsen av DW-6900 i 1995. De nye GM-6900-modellene har en rustfritt stålramme i IP og svart harpiksbånd. Denne modellen passer rett inn i både luksuriøse moter med høy eleganse og moderne gatemode.

  Denne klokken holder seg tro mot alt som er G-SHOCK, og er 200 meter vanntett, støtbestandig og robust. Ytterligere funksjoner inkluderer en elektroluminescerende bakgrunnsbelysning, blitsvarsling, nedtellingstidsur, alarm og en kalender. {{block id="gshock-info"}}
  Les mer
  kr 2 998,00
 9. Casio Vintage Iconic Premium mesh sølv A1000M-1BEF er laget av materialer av eksepsjonelt høy kvalitet. Kassen består av massivt rustfritt stål. Klokkens IP-belegg sørger for at fargene på klokken vedvarer og beskytter mot riper, samtidig som den fargekoordinerte skiven med en elegant perlemoreffekt gir et spesielt preg på klokken. Casio Vintage Premium har ripesikkert mineralglass og praktiske funksjoner som stoppeklokke, alarm og automatisk kalender.
  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
Rutenett  Liste 
Fant 10 produkter
per side
Asc