Meny
Meny

Casio

casio klokker

Casio er verdens ledende produsent av ur med spesialfunksjoner for sport og fritid. Casio har klokker for alle!

Casio

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 91
per side
Asc
 1. Knalltøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med sorte detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en massiv klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  Du kjøper klokken trygt hos Klokker.no, vi er autorisert PREMIUM forhandler av Casio klokker. Les mer
  kr 1 198,00
 2. En av de virkelige klassikerne fra Casio, og vår desidert bestselgende retroklokke!

  Denne ikoniske Casio klokken har nyttige funksjoner som daglig alarm, stoppeklokke, opplyst display og automatisk kalender med dag, dato og måned. Urkassen har fått en slitesterk gullfarget PVD behandling. PS: Det er enkelt å selv justere lenken på denne klokken.

  Klokker.no er offisiell PREMIUM forhandler av Casio sine klokker i Norge, du kan derfor være helt sikker på at du får en ekte Casio klokke når du handler hos oss. I tillegg får du selvsagt full garanti siden vi er autorisert klokkeforhandler. Les mer
  kr 598,00
 3. Gullfarget Casio klokke med sort "urskive".

  Denne retroklokken fra Casio er spekket med nyttige funksjoner som 12/24 timers visning, stoppeklokke, daglig alarm, opplyst display og kalender. Den gullfargede urkassen har fått en slitesterk PVD behandling slik at fargen skal sitte godt. Det er ikke en veldig stor klokke, urkassen er ca 33mm i diameter. PS: Det er enkelt å selv justere lenken på denne klokken.

  Klokker.no er som offisiell PREMIUM forhandler av Casio sine klokker i Norge en trygg butikk å handle fra. Hos oss får du selvsagt KUN ekte Casio klokker, og samtidig full garanti siden vi er autorisert klokkeforhandler. Les mer
  kr 598,00
 4. Casio MRW-200H-1BVEF er en meget anvendelig, sportslig og passe robust klokke som passer til det meste, klokken er og vanntett til 100m.

  Denne klokken passer best for barn fra ca 10 år og oppover, og selvsagt til voksne.

  {{block id="casio"}}
  Les mer
  kr 498,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 91
per side
Asc