Meny
Meny

Casio

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 42
per side
Asc
 1. Casio G-Shock Classic GA-100-1A1ER er en Knalltøff herreklokke fra Casio sin G-Shock serie. Klokken kommer i en rå sort farge med sorte detaljer, viserne er hvite så du ser dem lett. Den har funksjoner som kronograf, 5 daglige alarmer, nedtelling, verdenstid fra japansk kvalitetsurverk som også har evighetskalender og datofunksjon, LED baklys og digitalt tachymeter. Du fester klokken til armen med en solid rem i slitesterk resin.

  Dette er en robust klokke som er bygget for å være så tøff som mulig! Uret er vanntett til 20 ATM og har et design som har blitt et av de aller mest populære i G-Shock serien fra Casio!

  Du kjøper klokken trygt hos Klokker.no, vi er autorisert PREMIUM forhandler av Casio klokker. {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 2. Casio Collection 40mm W-212H-1AVES er en tøff kvalitetsklokke fra Casio som passer fint til barn og voksen. Klokken er 40mm, så stor i størrelse.
  Klokken har en rekke gode funksjoner:

  - LED-lys
  - to tidssoner
  - stoppeklokke
  - dagsalarm
  - automatisk kalender
  - 12/24-timers tidsangivelse

  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 498,00
 3. Kvalitetsklokke fra Casio som passer fint til barn
  Denne digitalklokken har en rekke gode funksjoner:

  - LED-lys
  - to tidssoner
  - stoppeklokke
  - dagsalarm
  - automatisk kalender
  - 12/24-timers tidsangivelse

  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 498,00
 4. Casio Edifice Classic blå 42mm EFV-100D-2AVUEF er en herreklokke fra Classic kolleksjonen til Casio Edifice. {{block id="les-beskrivelse"}} {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 5. Casio G-Shock G-Squad GBD-800-1BER GBD800 har en multisegment digital skjerm for å forbedre lesbarhet og drift mens du driver med sport. LCD-skjermen er delt inn i øvre, midtre og nedre seksjoner, og det er en digital urskive øverst til høyre. Hvert visningsområde viser forskjellig informasjon, måling, tidtaking og annen informasjon, som gir nyttige data om dine daglige aktiviteter. En frontknapp i metall og et ansiktsdampdeponering gir elegante farger for slående design.

  Funksjonsmessig kobler disse klokkene seg til G-SHOCK Connected-appen for å gi tilgang til en rekke funksjoner som forbedrer treningsøktene dine. Daglige helse- og treningsfunksjoner inkluderer et 3-akset akselerometer som holder styr på antall trinn, en Multi-Timer som lar deg lage opptil 20 tidtakerkombinasjoner med fem tidtakere hver, minne for opptil 200 rundeopptak.
  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 298,00
 6. Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER er designet for bruk under de mest ekstreme forhold. Klokken har å den helt nye Carbon Core Guard-beskyttelsen, med en støv- og gjørmebestandig struktur som tåler tøffe landmiljøer.

  En posisjonsindikator "klokken 12" viser kompassretningen og avstanden til en brukerdefinert destinasjon, mens den digitale delenummerinformasjonen, for eksempel dag, dato og måned.

  Casio G-Shock Mudmaster GG-B100-1A3ER er utstyrt med et imponerende utvalg av tekniske funksjoner. Alle sensorer kan kobles til en dedikert app for datafangst og oppdragsovervåking. Klokken har en trippel sensor og et akselerometer: de tre sensorene registrerer kompasslager, måler atmosfærisk trykk / høyde og måler temperatur, mens akselerometeret teller trinn. Når den er paret med en smarttelefon, justerer klokken automatisk tiden og registrerer misjonslogger ved hjelp av høydedata fra klokken og GPS-data fra smarttelefonen. {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 4 498,00
 7. Casio Edifice Classic 43.8mm sort EFV-610DC-1AVUEF er en herreklokke fra classic kolleksjonen til Casio Edifice. {{block id="les-beskrivelse"}}
  {{block id="casio-info"}}
  Les mer
  kr 1 698,00
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 42
per side
Asc

Casio Klokker

Casio er verdens ledende produsent av ur med spesialfunksjoner for sport og fritid. Med en god blanding av estetikk, funksjon og robusthet, passer Casio til alle.