Meny
Meny

G-Shock

Casio G-Shock Klokker

Casio G-Shock klokker er perfekte for militært personell, politi, idrettsutøvere og aktive. G-SHOCK er ansett som noen av de mest holdbare, tøffeste og mest pålitelige klokkene av utendørsentusiaster. Alle klokkene våre har enestående vanntett teknologi og er bygget for å tåle ekstreme forhold.

Classic

Casio G-Shock Classic er robuste klokker som kan ta følge på de feste turer. Med karbonfiberforsterket karbonkjernestruktur, selvlysende indekser og indekser som ligner på en analog klokke, en separat skjerm for ukedagene og en digital skjerm i sekunder og digital tid er du sikret for turen. I mørket er klokken lett å belyse med den innebygde lysdioden. Håndleddet og kroppen er laget av lett polyuretan. Med 20 atm tåler den godt vann.

The Origin

Mudmaster

Med Casio G-Shock Mudmaster klokke takler du alle utfordringer. Denne serien ble nemlig skapt for de aller tøffeste påkjenningene. TRIPLE SENSOR-TEKNOLOGIEN med digitalt kompass, barometer, høydemåler og termometer sørger for at du når målet, selv når utfordringene virker umulige å overvinne.

G-Steel

G-Squad