Meny
Meny

Vintage

Casio Vintage Klokker

Casio Vintage klokker beholder det stilige og karakteristiske designet fra 70- og 80-tallet til nåtiden. Det originale CASIO Vintage-designet blir holdt i live gjennom fire samlinger - Iconic, Mini, Round og Edgy.

Iconic

Casio Vintage Iconic er en favoritt blant ekte Vintage fans. Prinsippet som forener alle disse årgangsmodellene: et utseende som det var for 40 år siden, kombinert med moderne teknologi. Unisex-stilen gjør vintage armbåndsur like passende for kvinner og menn. Original med stadig skiftende urskiver og digitale skjermer i karakteristisk polygonal form og et Oyster-armbånd - dette er umiskjennelige trekk ved Casio Vintage Iconic samlingen.

Mini

Casio Vintage Mini, smykke eller klokke? Hvorfor ikke begge? En Vintage Mini klokke fra Casio ser ikke bare elegant ut, men er også flott å kombinere med annet tilbehør. Klokkene kombinerer eleganse, klassisk vintage stil og nyttig funksjonalitet som Alarm, tidtaker, stoppeklokke eller en automatisk kalender.

Edgy

Skarpe og kantete - Vintage Edgy klokker fra Casio er kraftig og uttrykksfulle. Klokkene i denne samlingen er rangert blant de mest populære modellene siden 2000-tallet og er fremdeles overlegne stilkammerater, med en kvalitet du kan stole på. Enten de har en hel digital skjerm eller en blanding av digital og analog, enten de kommer i sølv i rustfritt stål, metallisk gull eller rosè, bronse eller svart - disse klokkene gir hvert antrekk en spesiell look.