Meny
Meny

Citizen

Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc
 1. Citizen Elegance dame E031 rosègull 32mm CI EM0503-75X er en elegant og minimalistisk dameklokke fra Citizen. Gjør plass i klokkesamlingen din for denne fantastiske Elegance modellen. Et friskt pust til din look, med rene linjer og enkel og pene detaljer. Med en rose gullfarget urskive, små stener og rosègull farget lenke og urkasse bærer klokken stolt navnet Elegance.br>
  {{block id="citizen-info"}}
  Les mer
  kr 2 398,00
 2. Citizen Elegance dame E031 blå 32mm EM0500-73L er en elegant og minimalistisk dameklokke fra Citizen. Gjør plass i klokkesamlingen din for denne fantastiske Elegance modellen. Et friskt pust til din look, med rene linjer og enkel og pene detaljer. Med en blå urskive, små stener og sølvfargetl farget lenke og urkasse bærer klokken stolt navnet Elegance.

  {{block id="citizen-info"}}
  Les mer
  kr 2 198,00
 3. Citizen Elegance dame E031 sølv 32mm CI EM0500-73A er en elegant og minimalistisk dameklokke fra Citizen. Gjør plass i klokkesamlingen din for denne fantastiske Elegance modellen. Et friskt pust til din look, med rene linjer og enkel og pene detaljer. Med en sølv urskive, små stener og sølvfarget lenke og urkasse bærer klokken stolt navnet Elegance.

  • Dameklokke
  • 32mm i diameter
  • Sølv urskive
  • 180 dager strømreserve
  • Behagelig og god lenke
  • Ripebestandig mineralglass
  • 5 ATM
  • Eco-Drive (Drives av lys, ikke batteri.)
  {{block id="citizen-info"}}
  Les mer
  kr 2 198,00
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc
Klokker.no er utvalgt som autorisert forhandler av Citizen klokker i Norge, og du er derfor maksimalt beskyttet og garantert en ekte Citizen klokke med landsdekkende garanti.

I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.