Meny
Meny

Citizen

Rutenett  Liste 
Fant 2 produkter
per side
Asc
 1. Citizen Elegance E031 31mm rosègull CI EM0853-81Y er en moderne klokke med et elegant design som vil komplimentere ethvert antrekk. Klokken har et rustfritt stålarmbånd i rosègull og pent dekorert perlemorbeige urskive, med små pene detaljer. Drevet av Eco-Drive teknologi som gjør at du ikke trenger batteri.

  {{block id="citizen-info"}}
  Les mer
  kr 3 698,00
 2. Citizen Elegance E031 31mm sølv CI EM0850-80D er en moderne klokke med et elegant design som vil komplimentere ethvert antrekk. Klokken har et rustfritt stålarmbånd i sølv og pent dekorert perlemorsølv urskive, med små pene detaljer. Drevet av Eco-Drive teknologi som gjør at du ikke trenger batteri

  {{block id="citizen-info"}}
  Les mer
  kr 3 498,00
Rutenett  Liste 
Fant 2 produkter
per side
Asc
Klokker.no er utvalgt som autorisert forhandler av Citizen klokker i Norge, og du er derfor maksimalt beskyttet og garantert en ekte Citizen klokke med landsdekkende garanti.

I løpet av de siste 75 årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke. Den siste 25-årsperioden har falt sammen med selskapets dramatiske vekst til sin nåværende posisjon som verdens største klokkeprodusent, en utmerkelse Citizen har holdt hvert år siden 1986.