Meny
Meny

Classic Lady

Side:
 1. 1
 2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 13
per side
Asc
 1. Bestselgende dameklokke fra Daniel Wellington!

  Den ultratynne urkassen i rosegull har en diameter på 36mm, urskiven er i en utsøkt kremfarge, mens viserne og markørene også har rosegull farge som matcher urkassen perfekt, den flotte skinnremmen er i en gylden brunfarge og er laget av italiensk lær i beste klasse, alt i alt en meget tiltalende og lekker klokke i tidløs design som aldri går av moten.

  Hos Klokker.no er du sikker på å få en ekte Daniel Wellington klokke siden vi er autorisert forhandler av dette merket. Du er også sikker på å få landsdekkende service og full garanti på klokken din. Hos oss handler du 100% trygt. Les mer
  kr 1 549,00
 2. Ultratynn dameklokke fra Daniel Wellington, denne elegante og klassiske klokken er en av våre mest populære modeller!

  Den tynne urkassen i rustfritt stål har en diameter på 36mm med en hvit urskive. Inne i urkassen finner man et driftssikkert analogt quartz urverk. Den sorte skinnremmen er laget av italiensk lær i beste kvalitet.

  Klokker.no er offisiell forhandler av Daniel Wellington klokker i Norge. Det sikrer deg som kunde full garanti, og trygghet for at du får en ekte Daniel Wellington klokke. Les mer
  kr 1 549,00
 3. Denne ultratynne dameklokken med mørkebrun skinnrem fra Daniel Wellington er et utmerket valg!

  Urkassen er rosegullfarget, det er også markørene og viserne på den eggeskall fargede urskiven. Den mørkebrune skinnremmen er laget i Italia, og det er brukt skinn i høyeste kvalitet for å få frem den flotte finishen.

  Klokker.no er autorisert forhandler av klokkene fra Daniel Wellington i Norge. Hos oss får du full garanti på klokken din, og ikke minst kan du være sikker at klokken din er en ekte Daniel Wellington klokke. Les mer
  kr 1 549,00
 4. Daniel Wellington sin Classic St. Mawes Lady Silver er en av de best like DW klokkene på markedet. Og det er lett å forstå!

  Daniel Wellington har tatt verden med storm. Selv om det er en ganske enkel modell det er lagt opp til. Og skal vi summere den opp ville vi sagt: Diskret eleganse.

  For det er akkurat dette du før med disse klokkene. Les mer
  kr 1 549,00
 5. Daniel Wellington Classic Southampton Silver er en lekker klokke, typisk for DW-kolleksjonen.

  Daniel Wellington er et av disse merkene som mange tror har eksistert lenge. Men faktum er at det ble til nylig. Merket er kjent for sine elegant og diskre klokker.

  Historien kjenner du sikkert, om ikke kan du lese den litt lengre nede på siden her. Les mer
  kr 1 299,00
Side:
 1. 1
 2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 10 av totalt 13
per side
Asc