Meny
Meny

Gant

Gant klokker

Gant klokker viser dedikasjon til innovasjon. stil og overlegent håndverk. Med japanskproduserte bevegelser, italiensk skinn og rustfritt stål er Gant et moderne og sikkert valg. Gant er et merke som følger tiden, men samtidig får tiden til å stå stille.

Park Hill III

Gant Park Hilll III er en klassisk pen hverdagsklokke som passer både til jobb og penere anledninger. Det minimalistiske designet gjør klokken tidløs. Park Hill er en ikonisk modell i Gant-samlingen.

Park Hill Day-Date II

Gant Park Hill Day-Date II er stilfulle klokker med sirkulære dag- og datovisninger. Park Hill er en ikonisk modell i Gant-samlingen.

Park Hill Heritage

Gant Park Hill Heritage er en pen klokke med sin ene sirkulære datovisning. Kombinert med sin Mesh lenken blir klokken et smykke på armen. Park Hill er en ikonisk modell i Gant-samlingen.

Park Avenue Day-Date

Park Avenue 28

Park Avenue 32

Park Avenue Chronograph

Crestwood

Middeltown

Hempstead

Houston

Arlington

Sussex

Louisa

Northampton

Cleveland

Norwood

Ashmont

Oldham

Walworth

Gant Klokker

Klokker som aldri blir umoderne er garantert produsert av Gant. Klassiske og elegante herreklokker og dameklokker med kvalitet som holder hva den lover. Her finner man alt fra de nøytrale fargene og til de mer kontrastfylte. Gant kan by på fantastiske klokker for den virkelig stilbevisste. Dette internasjonalt anerkjente selskapet gir deg akkurat det de lover og litt til. Det er vanskelig å komme utenom Gant når man vil ha en kvalitetsklokke.

Gant er stiftet så langt tilbake i 1927 og produserte da skjorter for menn. Historien begynner egentlig noen år tidligere da ukraineren Berl Gantmacher dro til USA i jakten på et bedre liv. Berl begynte sin design og skredderproduksjon under andres merker, men ble etter hvert et eget firma. I løpet av årene har Gant utviklet seg fra produksjon av skjorter til et mangfold av forskjellige klær og tilbehør - samt kloker. 

En klokke fra Gant er et tilbehør som mange har forsøkt kopiere uten hell. Gant har holdt på sin arv om å holde på en tidløs stil, også i de forskjellige klokkeseriene. Urkassene kommer i flere farger og med urverk som er kvartsdrevet. Klokkereimene kommer i skinn med diskrete farger og til fargefulle nylonreimer. Det er selvsagt mineralglass på alle klokkene for å hindre riper og hakk.