Meny
Meny

Nixon

Nixon Klokker

Nixon er premiumklokker og mye mer. Med sitt utvalg kvalitetsklokker holder Nixon seg tro mot sine surfe-, skøyte- og snørøtter. Fra hverdagslige sports- og fitnessklokker for en aktiv livsstil til små digitale klokker for en kveld ute, det er noe for enhver smak.

 • Nixon Sentry SS

  Nixon Sentry SS er en herreklokke med fine detaljer. Tenk svart slips møter blokkfest. Klokken er av solid rustfritt stål, har herdet mineralskrystall glass og vanntetthet merket med 10 atm/100 meter. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at den ikke kan følge deg på dine daglige aktiviter.


 • Nixon Sentry Chrono

  Nixon Sentry Chrono er en herreklokke med fine detaljer. Tenk svart slips møter blokkfest. Klokken er av solid rustfritt stål, har herdet mineralskrystall glass og vanntetthet merket med 10 atm/100 meter. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at den ikke kan følge deg på dine daglige aktiviter.


 • Nixon Sentry Leather

  Nixon Sentry Leather er en herreklokke med fine detaljer. Tenk svart slips møter blokkfest. Klokken er av solid rustfritt stål, har herdet mineralskrystall glass og vanntetthet merket med 10 atm/100 meter. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at den ikke kan følge deg på dine daglige aktiviter.


 • Nixon Sentry Chrono Leather

  Nixon Sentry Chrono Leather er en herreklokke som Legger lista høyere. Alt annet enn standard, denne spesialbygde kronografen hjelper deg med å finne en robust balanse mellom teknisk funksjonalitet og forhøyet stil.


 • Nixon Base

  Nixon Base er en herreklokke med retro kurver og konturer, men samtidig moderne funksjoner og look. Bruk den på jobb, på festen eller når det måtte passe deg best. Den passer til det meste.


 • Nixon Regulus SS

  Nixon Regulus SS er en herreklokke i metall. Klokken er metallversjonen til Regulus, Regulus SS legger til en streetwear look i sitt design. Med funksjoner som doble nedtellingstimere og skjult modus, kombinert med sin robushet med støtsikker hjerne og sin streetwear look viser Regulus SS at den kan følge din aktive hverdag.


 • Nixon Re-Run

  Nixon re-run er en unisex klokke med en vintage digital look. Den slanke profilen og det glatte designet gjør den så lite påtrengende som den er umiskjennelig. Du legger kanskje ikke merke til at du bruker den, men alle andre vil.


 • Nixon 51-30

  Nixon 51-30 er en herreklokke som gir "statement" et ekte navn. Nixon 51-30 er en kraftig kronograf klokke hvor funksjonalitet, størrelse og estetikk går hånd i hånd. Dette er en klokke som snakker for deg.


 • Nixon 48-20

  Nixon 48-20 er en herreklokke som ble skapt etter den populære serien Nixon 51-30 Chrono. Nixon 48-20 chrono er 48mm - ikke er for stor og ikke for liten. Klokken er laget for den som ønsker den ekstra maskuline looken.


 • Nixon Kensington

  Nixon Kensington er en dameklokke med et tidløst og elegant design. Med sin minimalistiske urskive smykket med ingravering og kvalitets urverk fra Miyota, er dette en gjennomtenkt og pen klokke.


 • Nixon Arrow

  Nixon Arrow er en dameklokke med perfekt balanse mellom fashion og funksjon. Nixon Arrow smelter lett sammen men din daglige dresskode, med sin børstet finish og minimalistiske look.

Nixon Outlet

Casio Classic er elegante klokker med 3 år batteritid, mineralglass som beskytter godt mot riper, selvlysende visere/tall, datovisning sitter godt på armen. Se flere funksjoner på produktsiden.