Meny
Meny

Swiss Legend Sprint Racer SL-10040-GM-014

Varekode: SL-10040-GM-014

Vanlig pris kr 7 390,00

Special Price kr 2 690,00


Detaljer

Om Swiss Legend

Ordet "legend" ("legende" på norsk) ble først brukt i det engelske språket i det 14 århundre og har sin opprinnelse i det latinske middelalderspråket. En legende er en historie om mytiske hendelser der helter og heltinner produserte utrolige resultater som inspirerte. I mer enn et kvart århundre har skaperne av Swiss Legend bygd seg opp et legendarisk rykte ved å gi sine lojale kunder klokker som er fullpakkede av tradisjon, design og allsidighet.

Swiss Legend er et merke ulikt alle andre. Det er dynamisk. Det er moderne. Det er levende.

Helt i kjernen i Swiss Legends designfilosofi ligger deres forpliktelse til elegante, karakteristiske klokker som på en harmonisk måte blander det ypperste av stil med gammel presisjon og nøyaktighet.

Alle klokkene deres er omhyggelig utformet etter strenge standarder og har det ypperste av sveitsiske urverk. Kombinér dette med over 2000 kombinasjoner av stiler, materialer og funksjoner, og du får en klokkekolleksjon som byr på uovertruffen kvalitet, variasjon, stil og funksjonalitet.

Klokker tikker. Legender inspirerer.
Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Datovisning
Dagens dato viser på urskiven.

Kronograf
Brukes til å måle et tidsintervall, som regel 3 mindre urskiver på klokkens urskive. Det internasjonale ordet er Chronograph.
Gummilenke
Denne klokken har en lenke laget i gummi.
Saphitek
Glasset er av typen Saphitek, dette er et veldig sterkt glass hvor den øverste delen er i safir, mens glasset under er av typen mineral, denne kombinasjonen gjør at glasset er veldig sterkt og motstandsdyktig mot riper.
Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering E-02-04-02
Lenketype Gummi
Type: Herre
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Sort
Urkassefarge Flerfarget
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Spenne
Glass Sapphitek
Urverk Quartz
Spesialfunksjoner Dato, Kronograf, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke
Size/Diameter 47 mm
Tykkelse 14 mm
Reviews