Meny
Meny

Swiss Military Hanowa

Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc
  1. Swiss Military Hanowa Nautila Lady 36mm 06-7296.04.007 er en elegant dameklokke med sportlig preg. Klokken har Ronda 585 noe som gir deg sveitsisk presisjonskvartsbevegelse, safirglass som gir ripebeskyttelse, enveis roterende bezel, datovisning og antiflekk stållenke. {{block id="swiss-info"}}
    Les mer
    kr 2 798,00
Rutenett  Liste 
Fant 3 produkter
per side
Asc

Sviss Military Hanowa klokker

Swiss Military Hanowa er klokker for den aktive, men er samtidig utmerkede klokker til hverdags og fest. De forskjellige klokkene kommer med presise funksjoner samt et sportslig og militært design. Sportsfolk har lagt sin elsk på disse klokkene og det sveitsiske selskapet har fans verden over. Dette er klokken som gir oss alle følelsen av å være med på turen eller dykkingen, bare ved å ha den på.

Klokker fra Swiss Military Hanowa er spesielt kjent for den utmerkede kvaliteten. Hvert eneste ur er sveitsisk produsert og kommer med safirglass, noe som gjør dem ekstra hardføre under alle typer forhold. Designet på modellene varierer fra de mer klassisk utseende klokkene til en mer ”Army Look”. Selv om du ikke er tilhenger av en sporty stil vil en klokke herfra være det som gir antrekket ditt det lille ekstra. Hvorfor bruke penger på mange forskjellige typer klokker når det holder med en fra Swiss Military Hanowa.