Meny
Meny

Michael Kors Blair MK5166 - MK klokke i gull

Varekode: 486378

FØR kr 2 995,00

Special Price kr 1 497,50

Michael Kors er stilikonet som leder an når det gjelder tilbehør som vesker og klokker.

Og at Michael Kors klokker er ekstremt populære er det lite tvil om. Blair MK5166 er en av våre bestselgende klokker akkurat nå.

Og det er ikke så vanskelig å forstå.

Klokker.no er som eneste norske nettbutikk autorisert forhandler av Michael Kors klokker.

Michael Kors er en av de ledende amerikanske motedesignerne for luksustilbehør og sportsklær. Selskapets arv er forankret i å produsere polerte, elegante og sofistikerte amerikanske sportsklær med jet-set-holdning. Michael Kors-produkter, som er kjent for den høyeste kvalitetsstandard!

DetaljerMichael Kors Blair MK5166

Det holder å kaste et blikk på Michael Kors Blair MK5166, og du skjønner umiddelbart at Michael Kors er en designer som behersker det elegante og luksuriøse. Michael Kors sin Blair Watch har en polert rem i stål, og holder på plass den fasjonabelt overdimensjonerte klokkeskiven.

Gullfarget og med stener

Klokken er mattpolert slik at gullfargen gjør seg godt. Legg merke til den luksuriøse klokkeskiven. På hvert timetall er det plassert små, skinnende stener. Og størrelsen er perfekt - de er verken for små eller for store. Men nettopp akkurat passe for å skape en elegant glam-effekt. Det er også satt ut stener på innfatningen, og dette hjelper på å gjøre denne klokken litt mer skinnende og sprudlende.

I tillegg til hoved-viserne finner du også kronografdrevne subvisere som holder styr på timer, minutter og sekunder. Dagens dato ser du like over juvelen som markerer tallet 18.

Klokken har mineralglass som er et slitesterkt glass

Michael Kors Blair MK5166 er en fantastisk flott klokke som egner seg like godt til daglig bruk på jobben, som til sosiale sammenkomster. Michael Kors er et av de tryggeste klokkevalgene akkurat nå, og her kommer kvalitet og design sammen på en perfekt måte.

Legg i handlekurven nå, og vi sender deg klokken neste arbeidsdag. Du har 14 dagers full returrett, så det er ingenting å tape på å bestille nå.

Betal med kort, og du velger seg om du vil betale hele summen i en engang, eller med delbetaling.

Vanntett til 10 bar (100 meter)
En vanntett klokke skal være trykktestet til minst 10 ATM (100 m) for å tåle et bad. For dykkerur gjelder spesielle regler. Skyll alltid uret etter at det har vært i saltvann. Husk at dersom kronen ikke er skikkelig lukket, kan vann likevel trenge inn i uret.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+03+02+01
Kjønn Dame
Type: Dame
Lenkefarge Gull
Urskivefarge Gull
Urkassefarge Gull
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 10 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Funksjoner Dato, Kronograf, Selvlysende visere (luminous), Stoppeklokke
Size/Diameter 39 mm
Tykkelse 12 mm
Rembredde 20 mm
Reviews