Meny
Meny

Michael Kors Slim Runway MK3178

Varekode: 4051432591563
kr 2 195,00

Lagerstatus: 5+ på lager

Klassisk Michael Kors dameklokke, dette er en av våre mest populære modeller!

Med denne modellen får du et tidløst design i rustfritt stål. Perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i! Klokken har enkle markører som matcher den sølvfargede urskiven.

Du kjøper Michael Kors klokker trygt hos Klokker.no. Vi er autorisert forhandler, noe som gir deg full garanti og sikkerhet for at du får en ekte klokke.

Detaljer
Om Michael Kors

Michael Kors er en verdenskjent, prisbelønnet designer av luksustilbehør. Selskapet, som også er hans navnebror, ble etablert i 1981 og produserer i dag en rekke produkter gjennom Michael Kors, KORS Michael Kors and MICHAEL Michael Kors-merkene. Dette inkluderer tilbehør, sko, klokker og smykker for kvinner og menn, og en hel linje av parfyme-produkter.

Michael Kors-butikker ligger i noen av de mest prestisjefylte byene i verden, inkludert New York, Beverly Hills, Chicago, London, Milano, Paris, München, Istanbul, Dubai, Seoul, Tokyo og Hong Kong.

Gaveeske
Klokkene fra Michael Kors blir levert i gaveeske.

Autorisert norsk forhandler
Klokker.no er autoriseret forhandler av dette merket. Dette gir stor trygghet til deg som forbruker, du har da en garanti for at klokken er 100% ekte, og selvsagt offisielt landsdekkende service og full garanti.

Stållenke
Klokken kommer med stållenke, denne kan justeres i lengde slik at den passer alle håndledd.

Mineralglass
Klokken er utstyrt med mineralglass, dette glasset beskytter mot støt og riper.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering D_07_05_05__BUTIKK
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Aluminium
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 42 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 20 mm
Reviews