Meny
Meny

Michael Kors Slim Runway MK3178

Varekode: 486278

FØR kr 2 195,00

Special Price kr 1 695,00

Klassisk Michael Kors dameklokke, dette er en av våre mest populære modeller!

Med denne modellen får du et tidløst design i rustfritt stål. Perfekt som gave til deg selv eller noen du er glad i! Klokken har enkle markører som matcher den sølvfargede urskiven.

Du kjøper Michael Kors klokker trygt hos Klokker.no. Vi er autorisert forhandler, noe som gir deg full garanti og sikkerhet for at du får en ekte klokke.

DetaljerMichael Kors Slim Runway MK3178

Dette er en nydelig, elegant, klassisk dameklokke. En av våre aller mest populære modeller.

Slim Runway MK3178 er navnet på denne elegante Michel Kors klassikeren for damer. Og dette må sies å være et klassisk dameur, også fordi det har en aldeles nydelig finish i børstet, matt stål.

Michael Kors Slim Runway MK3178

Klokken har en utrolig flott sølv finish som gjør den skinnende blank. Den er laget av rustfritt stål som er behandlet på en spesiell måte for å ivareta finishen. Urskiven er behagelig hvit, og timene markeres på elegant og enkel måte kun med streker, ikke tall.

Og mens vi snakker om klokkeskiven er det verdt å merke seg at klokken er moteriktig noe overdimensjonert, slik at den tar seg spesielt godt ut på armen.

Børstet stål-lenke

Lenken er i samme stil som klokkekassen, og skaper et helhetlig inntrykk. Og selv om selve diameteren på klokkekassen er større enn tradisjonelle dameklokker (42 mm) er den svært tynn (slim) med sine 8.5 mm.

Stållenken er 20 mm. bred.

Og selv om denne nydelige Michael Kors klokken er feminin, klassisk og moderne elegant, så er den i tillegg vanntett ned til 50 meter!

Handle på Klokker.no

Klokker.no er autorisert forhandler av Michael Kors klokker i Norge, og det følger selvsagt med en offisiell garanti på MK-klokker du kjøper hos oss. Du har også 14 dagers returrett på alt du handler, så om du av en eller annen grunn vil heve kjøpet er det bare å ta kontakt med oss.

Betal med kort, og velg selv om du vil betale i en engang eller om du heller vil dele opp beløpet.

Vannbeskyttet: 50 meter (5 bar)
Hvis uret ditt er vannbeskyttet 50 m tåler det ganske mye vann uten at det trenger inn i kassen. Hvis du skulle glemme å ta det av ved et bad, vil det mest sannsynlig tåle dette, men du har ingen 100% garanti på det.

Kondens:
Ved hurtige temperatursvingninger oppstår et undertrykk i klokken som kan forårsake kondens. Du vil se duggdråper under glasset om dette oppstår. Gå omgående til urmaker for å åpne kassen og tørke uret. Fuktigheten forsvinner ikke selv om duggen blir borte. Hvis ikke dette gjøres, vil fukt legge seg i urverket og dette kan forårsake totalskade. Ingen ur er kondenssikre selv om de er vanntette. Kondens kan også oppstå om du går fra sterk kulde til høy varme, for eksempel fra vinterkulde til badstu.

Quartz urverk
Denne klokken går på batteri. En klokke med quartzurverk blir styrt av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Klokker med slike urverk er veldig nøyaktige.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+03+02+01
Kjønn Dame
Lenketype Metall
Type: Dame
Lenkefarge Sølv
Urskivefarge Sølv
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Aluminium
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 5 ATM
Låstype Foldelås
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 42 mm
Tykkelse 9 mm
Rembredde 20 mm
Reviews