Meny
Meny

Mockberg Lady 34mm 1002 Astrid Silver/black

Varekode: 521754
Mockberg er et svensk klokkemerke du skal legge merke til. Se bare på denne flotte, hvite (med svart lærrem) klokken med sølv-finish.

Er du på jakt etter en flott dameklokke som er både feminin og designmessig tøff? Da skal du sjekke ut Mockberg Lady Astrid Silver/black. En dameklokke fra Mockberg - dette nye, svenske klokkemerket som på kort tid er blitt så populært.

Detaljer

Mockberg Lady 34mm 1002 Astrid Silver

Og med denne modellen, Mockberg Astrid Silver/black har du en super designet klokke som egner seg for de fleste anledninger. For denne klokken er like anvendelig på en vanlig arbeidsdag, som på en sosial tur på byen med venninner.

Urskiven er elegant og klassisk hvit og innfatningen er i børstet stål, med en flott og skinnende finish. Legg merke til hvor elegant den svarte lærremmen er integrert med selve uret.

Mineralglass

Mockberg sin Lady 34mm 1002 Astrid Silver/black har et mineralglass. Dette glasset er sterkere enn vanlig glass, og beskytter godt mot støt og riper. Det er også flott at du ikke trenger være redd for litt vann, for klokken er vanntett ned til 30 meter.

Dersom du er glad i enkle, men markante linjer - er dette klokken for deg. Den gir deg akkurat den oppmerksomheten du trenger - en spennende, kreativ klokke med elegant preg.

Legg i handlekurv

Klokker.no er autorisert forhandler av Mockberg klokker her i Norge, så du handler trygt og med alle garantier. Glem heller ikke at du har 14 dagers full returrett.

Betal med kort, og velg selv om du vil betale i en engang eller med delbetaling.


Klokkebeskrivelsen er laget spesielt for Klokker.no og kan ikke kopieres! © Klokker.no

Tilleggsinformasjon

Lagerplassering P021+03+01+01
Kjønn Dame
Lenketype Skinn
Type: Dame
Lenkefarge Sort
Urskivefarge Hvit
Urkassefarge Sølv
Urkassemateriale Rustfritt stål
Urkassefasong Rund
Vannbestandighet 3 ATM
Låstype Spenne
Glass Mineral
Urverk Quartz
Size/Diameter 34 mm
Tykkelse 7 mm
Rembredde 14 mm
Reviews